Jaska.JDM
Fanka BB :)
Nie robili.@Jaska.JDM a robili Tobie test na koronawirusa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie robili.@Jaska.JDM a robili Tobie test na koronawirusa?
A powiedz mi do tej butelki filtrującej leje się wodę przez filtr czy filtr mam wyjąć przed nalaniem wody?Nie robili.
Wystrzałowy [emoji12] 31 grudnia [emoji3590]@EvilDesiree na kiedy termin? [emoji3526][emoji3526]
Mam brite. Odkrecam całkiem leje z kraju i w korku mam filtr. Pijąc przez dziubek to woda przechodzi przez filtr. Dafi u mnie się nie sprawdziła bo ciekła.A powiedz mi do tej butelki filtrującej leje się wodę przez filtr czy filtr mam wyjąć przed nalaniem wody?
Też kupiłam brite
Płyn szpitalnym hipp.Też kupiłam britea po CC czym najbezpieczniej się myć? Mogłaś się przejść do sklepiku np? Był otwarty? Czy dla dziecka potrzebowałaś płyn do kąpieli?
Do brity dyski mam.Płyn szpitalnym hipp.
Sklepik zamkniety. I z oddziału nie można wyjść. Tylko na, salach ewentualnie do kuchni.
Ja kupiłam w rossmannie mini kosmetyki.
I kupiłam z aloesem żel pod prysznic. Najlepiej nie silnie zapachowy by nie drażnił dziecka.
Dyski do brity masz czy inny wkład?
Idealny wybórDo brity dyski mam.
Też kupiłam takie małe w rosmanie. Do mycia kupiłam naturalne szare mydło w płynie. Praktycznie bez zapachu.
A jak biorę tabletki na niedoczynność tarczycy (którą dostałam w ciąży) to będą mi przez to codziennie krew pobierać? Endokrynolog kazał tabletki odstawić od razu po porodzie więc w szpitalu chyba też będę musiała je braćIdealny wybór![]()