reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Cześć wam :-)

Tesciowa mowi, ze tesknila tak od godz. 15.00 kiedy to przewaznie ja jestem juz w domku :-)
A mój synuś w ogóle za mną nie tęskni :-:)-:)-(

Malaga a długo już nie karmisz??
Właśnie, bo ja miałam resztki pokarmu przez ładnych kilka miesięcy :tak:.

Kobitki, marsz do gina która nie była :tak:
Ja byłam już 3 razy, tylko nie zrobiłam cytologii, bo ciągle były jakieś plamienia i inne niespodzianki :-). Ale już jest ok, więc na pewno się wybiorę kiedyś po pracy.

reklama
Witam:-)
ja kupiłam juz kreacje na roczek:tak: spódniczkę, rajstopki z kolekcji Wójcik dokupiłam jeszcze bluzę bo nie mogłam się oprzeć:zawstydzona/y: ale jak wynajdę jeszcze coś fajnego to zmienimy struj urodzinowy:tak:

szykujemy się z Natalką na pierwszy pochorobwy spacer:tak: ale na razie pogoda licha:baffled: zobaczymy jak będzie póżniej:tak:

Dzień dobry :tak:
Dzionek nam się zaczął całkiem miło. Wszyscy wstali wyspani ale już mi się znowu spać chce. Pewnie jakieś ciśnienie nie za bardzo dzisiaj. :-(Dziecko tez mi się rozmarudziło, nie chce się bawić tylko wdrapuje mi się na ręce. A ja wczoraj poparzyłam trochę rękę i mam dzisiaj pęcherzyki, które mnie urażają. :-(

Za strojem dla córci na pierwsze urodziny też już się rozglądam. Ale jeszcze nic mi w oko nie wpadło.Rzeczywiście w sklepach są teraz wyprzedaże więc muszę się wybrać. A na razie na spacer.

Hej :-)

Agutku no wlasnie przeciez zawsze na allegro mozna puscic ;-)

Elahar oj biedna Ty z tym oparzeniam :-( oby szybko sie bable pozagajaly :tak:

Agutku co z ta fotka?

u nas pogoda piekna :tak: sloneczko :tak:az wstyd sie przyznac ale mam takiego lenia dzisiaj ,ze jeszcze w pizamie jestem:zawstydzona/y: ale pojdziemy na spacerek jak moj A wstanie ;-)

witam,

ze słonecznej pogody zrobiła nam sie deszczowa:no:, ta pierwsza zdecydowanie bardziej nam odpowiadała:tak:,
Piotrus strasznie ziewał, więc zaniosłam go do łóżeczka, a teraz tam dokazuje, a po senności ani sladu:-D

Elahar może posmaruj czyms rękę, zeby cię nie bolało:tak:

dzisiaj post, a ja zrobiłam męzowi kanapki do pracy z szynką:shocked2:, a na obiad rozmroziłam schabowy:-D, chyba nastąpi zmiana planów:baffled:

reklama
Do góry