Ja tez tak mam ale to takie pulsowanie do wytrzymania chyba wszystko się rozciąga i robi się miejsce dla maluszkaMnie dzisiaj tez pobolewaraz czuje kłucie, raz pulsowanie. Skończyłam 11 tc

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez tak mam ale to takie pulsowanie do wytrzymania chyba wszystko się rozciąga i robi się miejsce dla maluszkaMnie dzisiaj tez pobolewaraz czuje kłucie, raz pulsowanie. Skończyłam 11 tc
Tez tak sobie tłumaczeJa tez tak mam ale to takie pulsowanie do wytrzymania chyba wszystko się rozciąga i robi się miejsce dla maluszkadzisiaj 12t3dzien
![]()
Dziękuję. W czasie się przeciągnęło, ale spokojniejsza wyszłam. Z maluszkiem wszystko dobrze. Prawdopodobnie dziewczynkaTrzymam kciuki, żebyś wyszła z badan spokojna![]()
Dziękuję trochę później weszłam, ale lekarz wszystko tłumaczył. Wyjaśniał. Wg usg maluszek super nie miał się czego czepić. Wszystkie parametry w normie. Prawdopodobnie dziewczynkaMaybelle jak tam po prenatalnych
Jest dobrze czekać jeszcze tylko na wynik krwi i mogę odetchnac.Wszystko będzie dobrze trzymam kciuki![]()