reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ewciu S jak 3 razy wracał po 8 miesiącach to też w samą @, a jaki zły był.

Beatko i Ewciu- :laugh2: ale to pech musi byc jak tak facet wraca "wyglodnialy" i trafia akurat na @.... Mi tez tak sie kilka razy zdarzylo, nie po takim dlugim czasie, ale powiedzmy po miesiacu- i tez M byl zly....i niezadowolony....

Dobra lece do gina, po sie spoznie, narazie, zajrze potem....

reklama
....ale trojeczke ta bym bardzo chciala....:tak::tak::tak:.takie trzy maluchy- chyba bym oszalala ze szczescia.....

czyli trzeba wypić RED Bulla i do roboty :tak: trójeczka będzie jak się patrzy :tak:
( a wiekowo to jesteśmy rówieśniczki 77), mam nadzieje,że ta rozmowa z ginem, pomoże Tobie w oczekiwaniu i spełnieniu marzeń

w wszystkie staraczki pozdrawiam gorąco - z FEBRISANEM w kubku :happy::-):happy:

Jarzębinko ja jastem 78, więc troszeczke młodsza ale tylko troszkę. :-) Więc prawie wszystkie jesteśmy w tym samym wieku. ;-) ;-) ;-)

Altoids z tą piąteczką troszkę przesadziłam, ale życzę ci tej trójeczki. ;-) ;-) ;-)

Beatko i Ewciu- :laugh2: ale to pech musi byc jak tak facet wraca "wyglodnialy" i trafia akurat na @.... Mi tez tak sie kilka razy zdarzylo, nie po takim dlugim czasie, ale powiedzmy po miesiacu- i tez M byl zly....i niezadowolony....

Dobra lece do gina, po sie spoznie, narazie, zajrze potem....
no dokladnie,to sie nazywa pech meza,,hee

no i jak u ginka,co powiedizal,co tam,mow mowww

Jarzębinko ja jastem 78, więc troszeczke młodsza ale tylko troszkę. :-) Więc prawie wszystkie jesteśmy w tym samym wieku. ;-) ;-) ;-)

Altoids z tą piąteczką troszkę przesadziłam, ale życzę ci tej trójeczki. ;-) ;-) ;-)
no ja 81,,ale wszytskie my chyba zblizone wiekiem,a jak nei to dusza na pewno tak...

dobranoc,spadam aaaaa

Jestem juz kochane

No w sumie to gin mnie zbadal, zrobil USG i stwierdzil ze nie widzi u mnie zadnych przeszkod i mam dalej sie starac, bo jak stwierdzil - "it is not so easy to get pregnant". Jednak zaczelam wypytywac o endometrioze, poziomy progesteronu itd no i wtedy powiedziala ze jak koniecznie chce to powinnam sie udac do innego specjalisty, ktory jest wykwalifikowany w leczeniu nieplodnosci i zaburzen endokrynologicznych no i dala mi namiary tam itd, wiec chyba sie tam udamy z M.

W sumie to troszke sie uspokoilam, bo przynajmniej w tych grubych badanich nic nie wskazuje na nieprawidlowosci... Moj M mowi ze ja w sumie za szybko panikuje, i ze powinnismy kontynowac staranka jeszcze kilka miesiecy...i dopiero potem zaczynac jakies leczenie. sama nie wiem, moze rzeczywiscie ja za szybko sieje panike, ale z drugiej strony, przeciez w sama owu probujemy co miesiac i w odpowiednich pozach z pupa w gorze, wiec czemu by mialo nie trafiac.....:eek: jestem skolowaciala....

czyli trzeba wypić RED Bulla i do roboty :tak: trójeczka będzie jak się patrzy :tak:
( a wiekowo to jesteśmy rówieśniczki 77), mam nadzieje,że ta rozmowa z ginem, pomoże Tobie w oczekiwaniu i spełnieniu marzeń

w wszystkie staraczki pozdrawiam gorąco - z FEBRISANEM w kubku :happy::-):happy:

Jarzebinko- moja rowiesniczko, w domku mam chyba z 10 RedBulli na dni starankowe.... wiec jak przyjdzie czas to zabiore sie porzadnie do dziela, aby tylko tej trojeczki na raz nie zdzialac...hihih:no: Co by to bylo......

Czemu Febrisanek pijesz? zle sie czujesz.....?:sorry: Idz do wyrka, wypij herbatke z cytrynka, wez aspiryne i moze przejdzie do jutra, mam nadzieje......

Beatko- Ty tak mlodziutko wygladasz na tym zdjeciu, doslownie jak 18- nastka, a nie zaden rocznik 78....

Ewcia- no duszami to my bardzo zblizone jestesmy....i wszystki mamy ten sam cel nadrzedny- FASOLINKE!!!!!!

Cześć laseczki

:tak:Altoids czasami tak bywa że kobieta kocha się w samą owulację a tu - lipa. My za dużo o tym myślimy i tyle, ja teraz wrzucę na luz- mąż wraca to oczywiście akcja będzie w owulację, ale bez szaleństw. ;-)Spoko luzik- tak bym chciała, obiecuję sobie że marzec to miesiąc nie starankowy, tylko przyjemność, przyjemność i jeszcze raz przyjemność - może poskutkuje.:-D Mam nadzieje że tego będe się trzymać, no chyba że znowu popadnę w obłęd.........:-D:-D:-D.
Super że z tobą wszystko ok, cieszę się:-D i może odpuść troszke tak do wakacji- może się uda. Spokojnie bez nerwów, akcja niech będzie czystą przyjemnościa a może coś z tego wyjdzie.:-D:-D:-D
Dzieki za komplement:-D:-D:-D, jak byłam z mężem 3 lata temu na wczasach, to jeden koleś myślał że mój S jest moim starszym bratem:-D:-D:-D i chciał ze mną iść na imprezkę.:tak: S troszke był zazdrosny, ale nic mu nie było:-D facet czasami musi być zazdrosny:-D.

Wszystkim życzę miłego dnia:tak::tak::tak:

reklama
Altoids przede wszystkim musisz nieco wyluzować
Beatko no ja jestem ciekawa jak przyjdzie co do czego czy w obłęd nie popadniesz hihi.
Wszystkim życzę milutkiej sobotki

Do góry