Cocco
Zaciekawiona BB
A właśnie, sprawy się rozwijają? Kiedy testujemy?Mimo wszystko nie wytrzymalabym
Daj znac jak powtorzysz test![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A właśnie, sprawy się rozwijają? Kiedy testujemy?Mimo wszystko nie wytrzymalabym
Daj znac jak powtorzysz test![]()
Juz testowalam wczoraj tak z ciekawosciA właśnie, sprawy się rozwijają? Kiedy testujemy?![]()
Ale widać kreskę!Juz testowalam wczoraj tak z ciekawosciu mnie znow cien, ale jakos nie przekonal mnie ten test i mysle,ze nie jest to mozliwe ,troche za wczesnie jak na pozytyw
zaczekam jednak jeszcze troche, bo mam jakiegos pecha ostatnio do testowania i same cienie mi pokazuje
A u Ciebie? Testowalas juz czy cierpliwie czekasz?![]()
No widac,jednak nie przekonal mnie. Mysle,ze mimo wszystko to za szybkoAle widać kreskę!
Czekam grzecznie, aż w sumie się dziwię, ale nie chce się pospieszyć bo potem 3 razy będę powtarzać![]()
Hej powtarzałas test?No widac,jednak nie przekonal mnie. Mysle,ze mimo wszystko to za szybko
W zeszlym miesiacu tez mialam cien,slabszy,ale tez byl dlatego chyba przestalam ufac testom
U gory miesiac temu, cien pojawil sie po kilku minutach,na dole z wczoraj cien pojawil sie odrazu
Daj znac jak sie u Ciebie sprawy potoczyly3mam mocno kciuki ❤
Hej, nie jeszcze nie powtarzałam. Jutro będę miała test innej firmy, ale nie wiem kiedy go wykonam, bo przestałam im ufaćHej powtarzałas test?![]()
Mnie testy juz wiele razy oszukały, mam nadzieję, że Tobie w tym miesiacu mówią samą prawdęHej, nie jeszcze nie powtarzałam. Jutro będę miała test innej firmy, ale nie wiem kiedy go wykonam, bo przestałam im ufaćwolę się nie nakręcać póki co i zaczekać jeszcze trochę
Jak na razie ból krzyża i podbrzusza minął,więc pewnie jest to fałszywy alarm. A testy poprostu oszukują
![]()
Nie liczę na to juz w ogole, tyle się naczytałam o fałszywie pozytywnych testach, ale dziękujęMnie testy juz wiele razy oszukały, mam nadzieję, że Tobie w tym miesiacu mówią samą prawdę![]()
Mnie coś właśnie ciągnie raz na jakiś czas w podbrzuszu aż w plecach czujęHej, nie jeszcze nie powtarzałam. Jutro będę miała test innej firmy, ale nie wiem kiedy go wykonam, bo przestałam im ufaćwolę się nie nakręcać póki co i zaczekać jeszcze trochę
Jak na razie ból krzyża i podbrzusza minął,więc pewnie jest to fałszywy alarm. A testy poprostu oszukują
![]()
Moze ten pomylony cykl bedzie dla Ciebie tym szczesliwym ❤Mnie coś właśnie ciągnie raz na jakiś czas w podbrzuszu aż w plecach czuję![]()