Hej dziewczynki zaraz nadgonić wasze posty, często wieczorem czytam a sama nie pisze co u nas, bo czujemy się w sumie ok, tak choćbym w ogóle w ciąż nie byla
czasem zamdli, ale to już nie to co na początku. Za tydzień w środę mam prenatalne, mam nadzieje, ze dzidziuś będzie cały i zdrowy. Właśnie gotuje ogórkowa i jadę dziś z moim narzeczonym wybrac garnitur do ślubu, który mamy za miesiąc. Bo on nadal nic nie ma 
Mam nadzieje, ze rząd znowu nic nie wymyśli i w małym gronie będziemy mogli świętować nasz dzień 
reklama
LaetitiaAinos
Fanka BB :)
Właśnie o to mi chodzi. Nigdy nie spotkałam się z tym, żeby za te 2h płacić. A za sale płaciłam, bo miałam takie widzimisię. Jak nie zapłacisz, to też są sale, ale już dwu lub więcej osobowe i mąż może Cię "tylko" odwiedzać.Nie płacisz za salę po porodzie tylko w tej sali, w której rodzisz jesteś po nim jeszcze 2h. Nie znam dobrze tego szpitala, ale jest polecany w środowisku.
Ja się boję wmuszania CC albo jak slyszalam że w niektórych szpitalach to tylko ktg i leżenie przez cały poród.
Boję się jeszcze szczepienia zaraz po porodzie i tego co się zakrapla oczy. Wiecie jak to teraz wygląda?
Każdy poród miałam aktywny. Nikt mi nic nie zakazywał. Położna wręcz zachęcała do ruchu i zmian pozycji. Miałam też basen do dyspozycji. Może tym razem urodzę w wodzie?
Ja mam jutro i już mam trochę nerwówkę. Co ma być to będzie. Ale bardzo chce tego dzidziusia.Ja mam za tydzień w piątek dopiero i jestem przerażona niewiem jak wytrwam tyle czasu......... Po tych wiadomości jeszcze tym bardziej ze sie przeziębiłam i sie boje ze ma to wpływ na dzidzie
Ewelina @
będzie dobrzeJa mam za tydzień w piątek dopiero i jestem przerażona niewiem jak wytrwam tyle czasu......... Po tych wiadomości jeszcze tym bardziej ze sie przeziębiłam i sie boje ze ma to wpływ na dzidzie
LaetitiaAinos
Aj jak cudnieHej dziewczynki zaraz nadgonić wasze posty, często wieczorem czytam a sama nie pisze co u nas, bo czujemy się w sumie ok, tak choćbym w ogóle w ciąż nie bylaczasem zamdli, ale to już nie to co na początku. Za tydzień w środę mam prenatalne, mam nadzieje, ze dzidziuś będzie cały i zdrowy. Właśnie gotuje ogórkowa i jadę dziś z moim narzeczonym wybrac garnitur do ślubu, który mamy za miesiąc. Bo on nadal nic nie ma
Mam nadzieje, ze rząd znowu nic nie wymyśli i w małym gronie będziemy mogli świętować nasz dzień
![]()
My kościelny planujemy za rok w sierpniu. Też w małym gronie
Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po naszej myśli.
gabi2991
Zaciekawiona BB
Ja również od jakiegoś tygodnia mam mdłości. Najgorzej jest rano, pozniej troche lepiej ale ogólnie cały dzień mnie mdli
to jest moja druga ciaza (mam juz 7latka) i pod wzgledem mdlosci to pierwsza była cudowa bo wogole mi nic nie dolegalo
Czarna 36
Tego sie tr zymajmyJa w ogole nie mam objawow także luzik ciesze się z tego bo moge normalnie funkcjonowaćserce bije bo podsłuchuje malucha raz na jakiś czas wiec wszystko jest w porzadku . Wydaje mi się ze poprostu organizm przyzwyczaja sie do naszego stanu i dlatego czujemy się lepiej niż na samym początku i nie ma w tym nic nadzwyczajnego
![]()
Annig
Zaangażowana w BB
identycznie jak u mnie! Też od dziś mam 7 latkaJa również od jakiegoś tygodnia mam mdłości. Najgorzej jest rano, pozniej troche lepiej ale ogólnie cały dzień mnie mdlito jest moja druga ciaza (mam juz 7latka) i pod wzgledem mdlosci to pierwsza była cudowa bo wogole mi nic nie dolegalo
![]()
O kurczę megaAj jak cudnie
My kościelny planujemy za rok w sierpniu. Też w małym gronieale za to w Zakopanem w Sanktuarium na Wiktorówkach
Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po naszej myśli.
Olka2729
Ja właśnie zjadlam ogórkową ,tego mi było trzebaHej dziewczynki zaraz nadgonić wasze posty, często wieczorem czytam a sama nie pisze co u nas, bo czujemy się w sumie ok, tak choćbym w ogóle w ciąż nie bylaczasem zamdli, ale to już nie to co na początku. Za tydzień w środę mam prenatalne, mam nadzieje, ze dzidziuś będzie cały i zdrowy. Właśnie gotuje ogórkowa i jadę dziś z moim narzeczonym wybrac garnitur do ślubu, który mamy za miesiąc. Bo on nadal nic nie ma
![]()
reklama
Ja mam termin na 29.04Cześć dziewczyny. Zapisalam się najpierw na majowkach ale dzis bylam u lekarza i termin na 30.04wiec witam sie i u Was
nie dostalam narazie karty ciąży poniewaz byl problem z ubezpieczeniem
ehh, ale juz wszystko wyjasnione i nastepna wizyta za 2 tygodnie
wtedy dostane karte i skierowanie na badania
![]()