Gryfin
Fanka BB :)
Dokładnie to samo pomyślałamOk dziewczyny wysyłajcie fluidy bo jakiś bum kredek mamy ,chce się załapać)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie to samo pomyślałamOk dziewczyny wysyłajcie fluidy bo jakiś bum kredek mamy ,chce się załapać)
Tak normalnie jak mnie kłuje jajnik to jest takie delikatne kłucie. A w tym przypadku to było takie jakby uciśnięcie. Przez chwilę ok 23 jak leżałam w łóżku. To takie.moje odczucie. Nie umiem tak tego opisaćA jakie to były odczucia?
Ale, że podbrzusze Cię kuło przy zagnieżdżeniu? Bo ja właśnie miałam coś takiego przez jakieś 5-10 minut, bardzo intensywne odczucieTak normalnie jak mnie kłuje jajnik to jest takie delikatne kłucie. A w tym przypadku to było takie jakby uciśnięcie. Przez chwilę ok 23 jak leżałam w łóżku. To takie.moje odczucie. Nie umiem tak tego opisać
Gratuluję!!!Dziewczyny, nie wytrzymałam... [emoji3590]Zobacz załącznik 1176278
Patrzyłam pod różnymi kontami, ale niestety nic nie widzęHej dziewczynyjestem nowa obserwuje czytam od dawna ale.tym razem liczę na porade. A wiec... Miesiączka spóźnia sie 3 dzien, dzis cos sie zaczęło ale szybko się skończyło. Jedyne co mi przyszlo na myśl to test . ponizej wyniki prosze o opinie . test facelle paskowy. Kiedys robilam inw przypadku braku ciąży nic sie nie pojawiało.dzis wydaje mi sie ze cos widze. A wy?
To na dziewuchęW sumie dziewczyny jakby tak nie patrzec to gratulacje należą się mojemu mężowi [emoji28], jego plemniki przetrwały 3,4 dni przed owu [emoji43]
Ja też 4 dniGratuluję!!!
Ja jeszcze 4 dni do @..
Mam,w domu jeden test clearblue ale ten zwykły. I boję się go użyć.
A powiedz mi jak będzie jutro mocniejszy to który uznać za pierwszy pozytyw?Mnie jajnik kłuje cały okres płodny. Ale w tym cyklu dokładnie czułam kiedy pęka jajeczko. I mam wrażenie że czułam też zagnieżdżenie
Myślę że zdecydowanie za wcześnie. Poczekaj jeszcze z 5 dni
Myślę że ostatni to ładny pozytywAle zrób jeszcze jutro dla pewności
![]()