Sos do spaghetti.Dziewczyny A ja z innej bajki robilyscie jakieś zapasy mrożonych obiadów ? Bo ja mam taki plan żeby zrobić trochę gotowcow ale trochę brak mi pomysłów poza rosół, sos mięsny, lecho może coś podpowiecie?
reklama
Paulaa1987
Fanka BB :)
Gołąbki, krokiety, farsz do łazanek, fasolka po bretońsku.Dziewczyny A ja z innej bajki robilyscie jakieś zapasy mrożonych obiadów ? Bo ja mam taki plan żeby zrobić trochę gotowcow ale trochę brak mi pomysłów poza rosół, sos mięsny, lecho może coś podpowiecie?
Artemida90
Ja nasmażyłam kotletów mielonych i schabowych i zamrozilam paczki takie na 2 dni. U mnie przechodzą tylko mięsne obiadyDziewczyny A ja z innej bajki robilyscie jakieś zapasy mrożonych obiadów ? Bo ja mam taki plan żeby zrobić trochę gotowcow ale trochę brak mi pomysłów poza rosół, sos mięsny, lecho może coś podpowiecie?

Zosix
Zaangażowana w BB
Moj mąż na diecie wiec ani gotowe obiady ani mrożone nie przejdą . Ide na żywioł .Ja nasmażyłam kotletów mielonych i schabowych i zamrozilam paczki takie na 2 dni. U mnie przechodzą tylko mięsne obiadyale mam tez mamę na miejscu która nie pozwoli mi gotować wiec przez jakiś czas będziemy mieli pomoc
Mam nadzieje ze damy jakoś radę . Na całe szczęście od razu gdy zacznie się akcja małżonek ma 2 Tygodnie urlopu ojcowskiego. Będzie gotował hahaha . Chociaż stwierdził ostatnio ze dam mu mała i on się nią zajmie . Boi się gotowania jak ognia
Rudaa94
Nic nie robilam... mam sporo miesa pomrozonego, mama planuje wpadac i pomagac wiec i z obiadem nie bedzie wiekszych problemow.
Dziewczyny A ja z innej bajki robilyscie jakieś zapasy mrożonych obiadów ? Bo ja mam taki plan żeby zrobić trochę gotowcow ale trochę brak mi pomysłów poza rosół, sos mięsny, lecho może coś podpowiecie?
Liliana87
Mi też to nawet do głowy nie przyszłoMoj mąż na diecie wiec ani gotowe obiady ani mrożone nie przejdą . Ide na żywioł .
Mam nadzieje ze damy jakoś radę . Na całe szczęście od razu gdy zacznie się akcja małżonek ma 2 Tygodnie urlopu ojcowskiego. Będzie gotował hahaha . Chociaż stwierdził ostatnio ze dam mu mała i on się nią zajmie . Boi się gotowania jak ognia![]()

Zosix
Zaangażowana w BB
HAhahaMi też to nawet do głowy nie przyszłoteraz i tak nie mam jak bo mam ciągle leżeć ale myślę,że jakoś damy radę
póki co mam wizję optymistyczna,że mała będzie grzeczna
![]()

Liliana87
To prawda. Ja jedynie porobilam trochę weków latem, jak mi zaczęły dokuczać cieśnie , bo bałam się,że później nie dam rady.HAhahaja tez mam ciagle taka nadzieje . Jakoś to będzie . Nawet przez chwile pomyślałam ze mogłabym coś zrobić ale naprawdę już nie mam siły . Głowa pełna pomysłów ale ciało jakoś tak odmawia posłuszeństwa
![]()
A mrozilas kiedyś mielone bez smażenia? Czytałam że tak można przynajmniej smażenie mniejJa nasmażyłam kotletów mielonych i schabowych i zamrozilam paczki takie na 2 dni. U mnie przechodzą tylko mięsne obiadyale mam tez mamę na miejscu która nie pozwoli mi gotować wiec przez jakiś czas będziemy mieli pomoc
reklama
Fasolki przy karmieniu raczej nie pojemy a smaka nie bede sobie robićGołąbki, krokiety, farsz do łazanek, fasolka po bretońsku.