Dzieci szybko urosną i będzie już z górkiJa mam juz dwie ciaze i porody za sobata 3 to szok i dla nas a dla rodzicow to juz wogole bo moja dwojka to dzieci wymagajace bardzo.. dlatego reakcja moze byc rozna..
reklama
Domi_Polka
Fanka BB :)
Haha No mnie tak korci , żeby mówić o ciąży
Ale wiem, ze na każdego po kolei przyjdzie pora żeby się dowiedzieli.... Mama skacze z radości , bardzo się cieszy.
O matulu. Urodzić dziecko nie czując wcześniej nic, szok! I nie zazdroszcze
musze się zbierać powoli do pracy.. sil mi brak i spać się chce...
Chyba będę czekać tak do końca pierwszego trymestru. Moja mama już wie, bo jest dla mnie dużym oparciem i w pracy powiedziałam jak szłam na wolne. Boję się chwalić, boje się że może znowu nic nie wyjść....Kiedy będziecie informować najbliższych ? Czekacie do jakiegoś tygodnia?
Powodzenia na wizycieDam znać na pewnoLekarz sam mi wyznaczył wizytę na dziś wiec zobaczymy ☺ szkoda ze nie można z chłopem
![]()
Vingag
Witam z rana
ja wczoraj bylam u moich dziadkow i taka mialam ochote im powiedziec, ze szok ... Ale sie wstrzymam, bo wciaz mam pezed oczami jak plakali w kwietniu, kiedy stracilam ciaze - jestem ulubina wnuczka mojego dziadka, jestesmy bardzo blisko i nie chce im robic zbednej nadziei, o poronieniu w lipcu juz nie wiedzieli. wstrzymam sie chociaz do pjerwszej wizyty. wie moja mama, ale i ona woli nie mowic nikomu, bo w kwietniu jiz zaczela rozgladac sie za ubrankami inic z tego nie wyszlo :/ ale generalnir wyprawke mamy z mezem z glowy - mama mowi, ze ja mam tylko byc w ciazy, niczym sie nie martwic, a ona kupi wszystko, co potrzebne
wiec patrze z nadzieja w przyszlosc 
jawdaniec
Aktywna w BB
Ja pierdziele ja nie wiem jak ja wysiedze w tej robocie... oczy mi się zamykają, już głodna jestemHaha No mnie tak korci , żeby mówić o ciążyAle wiem, ze na każdego po kolei przyjdzie pora żeby się dowiedzieli.... Mama skacze z radości , bardzo się cieszy.
Starlights
Kiedy będziecie informować najbliższych ? Czekacie do jakiegoś tygodnia?
ja gdzies tu wspominalam, ze wstrzymujemy sie dosc dlugo, czekamy na prenatalne, a akurat potem pojedziemy do rodzinnego miasta na boze narodzenie. nie mam parcia, zeby mowic wczesniej, bo jakos wole dla pewnosci poczekac..
Haha to tylko nie zdradzaj że więcej pamiętasz od innychJa mam
no właśnie, ten alkohol i papierosy zdradzająja tydzień temu w dzień zrobienia testów miałam własna imprezę urodzinowa na której oczywiście nie piłam alkoholu i się martwiłam ze wszyscy się będą pytać
o dziwo, wszyscy myśleli ze piłam równo z nimi haha
Dzej.zi
Podziwiam, musisz być naprawdę cierpliwą osobą by wytrzymać tyle czasu. U mnie to nie przejdzie, nawet jeśli ja bym jakoś wytrzymała dłużej poczekać to mój pewnie i tak by wszystkich poinformował [emoji85][emoji23]
ja gdzies tu wspominalam, ze wstrzymujemy sie dosc dlugo, czekamy na prenatalne, a akurat potem pojedziemy do rodzinnego miasta na boze narodzenie. nie mam parcia, zeby mowic wczesniej, bo jakos wole dla pewnosci poczekac..o poprzedniej poronionej ciazy nie powiedzialam nikomu i przynajmniej najblizsi nie musieli sie martwic.
reklama
1016lew
Ja tez mam 13 stego dopiero u mnie będzie już 7 tydz skończonyMa któraś wizytę w najbliższym czasie? Ja mam dopiero 13 października, będzie 6+5, mam nadzieję, że będzie serduszko. Byłam już 4+6, był pęcherzyk trochę ponad 4mm![]()