Niesia90
Fanka BB :)
To dzień wcześniej niż ja18 października

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dzień wcześniej niż ja18 października
Ogólnie to miałam dwa pęcherzyki, zapłodnienie drogą inseminacji[emoji4] jakby były bliźniaki to bym sie bardzo ucieszyłaOoo to duża beta[emoji44] ciąża pojedyncza czy bliźniaki się kryją?[emoji7][emoji6] Ja w 26dc 110
Trzymam kciuki bu było tak jak o tym marzyszOgólnie to miałam dwa pęcherzyki, zapłodnienie drogą inseminacji[emoji4] jakby były bliźniaki to bym sie bardzo ucieszyła
daj znac po wizycie !Ogólnie to miałam dwa pęcherzyki, zapłodnienie drogą inseminacji[emoji4] jakby były bliźniaki to bym sie bardzo ucieszyła
Spokojnie, miałam dokładnie w tym momencie w poprzedniej ciąży, nic się nie stałoKurde ja już się ja czytałem że to jest niebezpieczne w ciazy
Teraz sie bede przejmowac :/ Mój cale Zycie ma wiecznie opryszczki, ja zlapalam raz no i teraz drugi :/
Ale drugiego prawdziwego mojego miesiąca, tego w głowie, a ten się u mnie zacznie od około 12 tygodnia, czyli w sumie 3 miesiqcaTak btw wiecie że my już mamy 2 miesiąc?bo od 5 tygodnia jest już 2 miesiąc? [emoji16][emoji16][emoji16]