Nawet nie wiem, co odpisać. Nie dość, że na wrześniowkach, to widzę, że tutaj też gowno wprowadzamChciałabym ciagle robić kupę![]()
reklama
Że po co dzieci? Co za baba w ogóleU mnie teściowa te swoje głupie teksty wali że po co dzieci, że nic z tych dzieci się nie ma. Ona mi tak na nerwy działa że szok. Nie pomaga mi chować a mondralowac się umie.. Moje chłopaki już wiedzą że będzie rodzeństwo jakoś przyjęli wieść tylko odrazu mówią że pampersow wyrzucać nie będą.

Domi_Polka
Fanka BB :)
Teściowa powinna się ugryźć w język. I fajnie, ze nic nie ma z własnego synaU mnie teściowa te swoje głupie teksty wali że po co dzieci, że nic z tych dzieci się nie ma. Ona mi tak na nerwy działa że szok. Nie pomaga mi chować a mondralowac się umie.. Moje chłopaki już wiedzą że będzie rodzeństwo jakoś przyjęli wieść tylko odrazu mówią że pampersow wyrzucać nie będą.

nice-girl
U mnie teściowa te swoje głupie teksty wali że po co dzieci, że nic z tych dzieci się nie ma. Ona mi tak na nerwy działa że szok. Nie pomaga mi chować a mondralowac się umie.. Moje chłopaki już wiedzą że będzie rodzeństwo jakoś przyjęli wieść tylko odrazu mówią że pampersow wyrzucać nie będą.
Hehe
Ciekawi mnie nawet bardziej co moja rodzina powie, wgniecie ich w podłogę

Starlights
U mnie teściowa te swoje głupie teksty wali że po co dzieci, że nic z tych dzieci się nie ma. Ona mi tak na nerwy działa że szok. Nie pomaga mi chować a mondralowac się umie.. Moje chłopaki już wiedzą że będzie rodzeństwo jakoś przyjęli wieść tylko odrazu mówią że pampersow wyrzucać nie będą.
COOOO nie. o kuźwa! a musisz mieć z nią kontakt.. ?

Domi_Polka

Skarga na odmowę wyznaczenia wizyty u lakarza w ciągu 7 dni roboczych
Skarga na odmowę wyznaczenia wizyty u lekarza w ciągu 7 dni. Jeśli spotykacie się z odmową udzielenia wizyty w ustawowym terminie, zachęcam

Tu jest pismo do NFZ
Mała.czarna
HahahhaNawet nie wiem, co odpisać. Nie dość, że na wrześniowkach, to widzę, że tutaj też gowno wprowadzam![]()

A
Aloe1234
Gość
Współczuję Ci takiej Teściowej, pozostawię bez komentarza...U mnie teściowa te swoje głupie teksty wali że po co dzieci, że nic z tych dzieci się nie ma. Ona mi tak na nerwy działa że szok. Nie pomaga mi chować a mondralowac się umie.. Moje chłopaki już wiedzą że będzie rodzeństwo jakoś przyjęli wieść tylko odrazu mówią że pampersow wyrzucać nie będą.
Moje jeszcze nie wiedzą o rodzeństwie, ale w luźnych rozmowach o dzieciach odrazu pojawia się zdanie, że pieluchy by nie dotknęli

Gocha291991
Ja się nie boje reakcji teściowej bo ona już dawno mi gadała żebyśmy pomysleli. Bardziej mnie moja mama przeraża i jej madrzenie się. 

reklama
A
Aloe1234
Gość
Najczęściej takie teksty słyszy się od bezdzietnych którzy się się starają, albo od nieżyczliwych koleżanek które chciałyby kolejne dziecko ale z jakiegoś powodu boją się zdecydować. Gdy kiedyś nabąknełam o trzecim dziecku to myślałam że mnie zjedzą... Nie rozumiem...Haha i będzie pewnie wpadli... Bo kto by się odważył ...![]()