Też lubię pić melise, ale nie zwróciłam na to uwagiChyba że na dziecko tak melisa działa bo zaczęłam pić rano i wieczorem![]()
reklama
Mary2094
Fanka BB :)
No widzisz, albo Ja sobie wkręcamTeż lubię pić melise, ale nie zwróciłam na to uwagi![]()

Paulina_zak93
Zaciekawiona BB
TakTo tez twoja pierwsza ciaza?
nadjaN ja wczoraj sobie poleżałam, ale nospa, magnezik też były i mi przeszło, ale brzuch nieźle bolał i twardy był. Dziś mnie za to głowa boli.
U mnie płeć niby dziewczynka w 13tc, teraz zapomniałam zapytać, więc czekam na wynik amnio tam czarno na białym będzie. No i usg połówkowe za 2 tygodnie.

Kupiłam już trochę ciuszków w lumpie i pepco na wyprzedaży, więc lepiej żeby dziewczynka została, imienia jeszcze nie mamy jest za to cały kapelusz propozycji na karteczkach - dosłownie
U mnie płeć niby dziewczynka w 13tc, teraz zapomniałam zapytać, więc czekam na wynik amnio tam czarno na białym będzie. No i usg połówkowe za 2 tygodnie.
Właśnie kupiłam więc mam nadzieje zasmakuje, lubię pić koper włoski w lidlu jest ta herbatka, ogólnie te na trawienie i gardło też, a najbardziej to lubię te herbatki na laktację, ale ro potemTeż lubię pić melise, ale nie zwróciłam na to uwagi![]()

Kupiłam już trochę ciuszków w lumpie i pepco na wyprzedaży, więc lepiej żeby dziewczynka została, imienia jeszcze nie mamy jest za to cały kapelusz propozycji na karteczkach - dosłownie

Mary2094
Ważne że już jest lepiej. Mnie dziś brzuch trochę boli ale to chyba znów związane z tym że nie mogę wypuścić gazów. Tym bardziej że jak leżę jest dobrze.nadjaN ja wczoraj sobie poleżałam, ale nospa, magnezik też były i mi przeszło, ale brzuch nieźle bolał i twardy był. Dziś mnie za to głowa boli.
Właśnie kupiłam więc mam nadzieje zasmakuje, lubię pić koper włoski w lidlu jest ta herbatka, ogólnie te na trawienie i gardło też, a najbardziej to lubię te herbatki na laktację, ale ro potem
Kupiłam już trochę ciuszków w lumpie i pepco na wyprzedaży, więc lepiej żeby dziewczynka została, imienia jeszcze nie mamy jest za to cały kapelusz propozycji na karteczkach - dosłownie![]()

My też mamy problem z imieniem, zwłaszcza, że mąż hiszpan a mieszkamy we FrancjinadjaN ja wczoraj sobie poleżałam, ale nospa, magnezik też były i mi przeszło, ale brzuch nieźle bolał i twardy był. Dziś mnie za to głowa boli.
Właśnie kupiłam więc mam nadzieje zasmakuje, lubię pić koper włoski w lidlu jest ta herbatka, ogólnie te na trawienie i gardło też, a najbardziej to lubię te herbatki na laktację, ale ro potem
Kupiłam już trochę ciuszków w lumpie i pepco na wyprzedaży, więc lepiej żeby dziewczynka została, imienia jeszcze nie mamy jest za to cały kapelusz propozycji na karteczkach - dosłownie![]()

McPearl
Krem na hemoroidy tylko najlepiej zapytać w aptece bo któregoś chyba się nie powinno.Macie dziewczyny problem z hemoroidami? U mnie się pojawił i nie bardzo wiem jak z nim walczyć![]()
Mama_z_invitro
Polecam korzeń dębu, nasiadówki albo przemywać. Ginekolog też mówił, że jest maść z heparyną, ale to na receptę.Macie dziewczyny problem z hemoroidami? U mnie się pojawił i nie bardzo wiem jak z nim walczyć![]()
reklama
Super! Dziękuję bardzoPolecam korzeń dębu, nasiadówki albo przemywać. Ginekolog też mówił, że jest maść z heparyną, ale to na receptę.