reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, będziemy próbować, obawiam się że na razie sama się nie odważe, jak tylko lekarz powiedział że wprowadzamy zastrzyki wiedziałam że będzie z tym kłopot, tak szczerze to wolałabym żeby codziennie mi pobierali krew, dużo mniej nieprzyjemne... Na razie dostałam na 10 dni, po tym czasie mam zrobić badania i zdecyduje czy kontynuujemy czy nie trzeba, jak na razie dostałam je profilaktycznie skoro był problem u trzymaniem i z zajściem w ciążę.
Mam nadzieję, że to kwestia szoku i że z każdym dniem będzie coraz łatwiej [emoji846] jeju jak się cieszę, że są tu osoby które mogą pomóc w każdej sytuacji, dziękuję [emoji8]
To jeszcze jedno pytanko, co z babelkiem powietrza? Aż prosi się żeby go usunąć, ale w internecie pisali żeby jego też wstrzyknąć, już sama nie wiem [emoji19]
Aaaa a w ulotce jest napisane że nie wolno usuwać powietrza. Więc trzeba je wstrzyknąć

reklama
reklama
Powiem wam dziewczyny, że nie sądziłam, że aż tyle z was musi brać zastrzyki na rozrzedzenie krwi. Czy jest jakieś badanie które wskazałoby że trzeba brać takie zastrzyki? Czy to jakoś profilaktycznie lekarze zapisują? Jestem zielona w tym temacie, a nie chciałabym czegoś przegapic, bo wiadomo że lekarz sam nie pomyśli... Jutro zaczynam robić badania z krwi i chyba rozszerze sobie ich zakres względem tego co zlecil lekarz

Do góry