Trzymam kciuki żeby wynik był negatywny i żeby wypuścili do domuJestem w szpitalu. Zostawili mnie, bo nie było lekarza od razu i długo czekałam, dali mnie do izolatki. Przed chwilą miałam badania. Wszystko ok, szacowana waga 2600. Lekarka mówi, że nie jest źle, bo do porodu mam 3 ponad tygodnie, także 3 kg powinno być. Szyjka dalej rozwarta na palec. Teraz czekam na wyniki covid i decyzję ordynatora, czy mnie wypuszcza
reklama
Eee ja dziś na obiad miałam burger KingaJa się do tych wyrodnych pragnę też dopisać. Po makreli po północy jestem już na 100% pewna że grupa matki patologiczne to moje powołanie [emoji3][emoji3][emoji1787][emoji1787]
Aaaanna
Fanka BB :)
No co Ci powiedzieć Witaj w klubie oficjalnie jesteś przyjęta [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Eee ja dziś na obiad miałam burger Kinga [emoji23][emoji85][emoji86]
Młodemu też smakowało patrząc na jego wybryki późniejNo co Ci powiedzieć Witaj w klubie oficjalnie jesteś przyjęta [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
doomi03
Eee ja dziś na obiad miałam burger Kinga![]()
Kurcze kusicie... Chyba też muszę zaszaleć jak stąd wyjdę
Aaaanna
Nie chce nic mówić ale szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko [emoji1787][emoji1787]
Kurcze kusicie... Chyba też muszę zaszaleć jak stąd wyjdę [emoji1786][emoji1786][emoji1786]
Milijoan
Zaciekawiona BB
Haha No to juz mamy kilka osób w klubie.No co Ci powiedzieć Witaj w klubie oficjalnie jesteś przyjęta [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Milijoan
Zaciekawiona BB
Tobie to podwójnie sie należy taka niezdrowa przyjemnośćKurcze kusicie... Chyba też muszę zaszaleć jak stąd wyjdę![]()
Mnie nie przebijesz. Młody nareszcie zszedł niżej i nie uciska tak na żołądek więc mogę jeść. W niedzielę na śniadanie był burger z cieleciny na obiad pizza a na kolację szpecle. Wczoraj na śniadanie tosty francuskie z kozim serem na obiad gulasz z boczniaków a na kolację pasta rybna. A dziś znów na obiad burger - tym razem weganski. Ale prawie całą ciąże przezygalam więc jak sie trochę uspokoiło to nadrabiam. Pocieszam się że wszystkie te grzeszki są domowej roboty więc w zasadzie samo zdrowieJa się do tych wyrodnych pragnę też dopisać. Po makreli po północy jestem już na 100% pewna że grupa matki patologiczne to moje powołanie [emoji3][emoji3][emoji1787][emoji1787]
reklama
Oooo Wow!! Ciekawy zestaw, aż ślinka mi cieknieMnie nie przebijesz. Młody nareszcie zszedł niżej i nie uciska tak na żołądek więc mogę jeść. W niedzielę na śniadanie był burger z cieleciny na obiad pizza a na kolację szpecle. Wczoraj na śniadanie tosty francuskie z kozim serem na obiad gulasz z boczniaków a na kolację pasta rybna. A dziś znów na obiad burger - tym razem weganski. Ale prawie całą ciąże przezygalam więc jak sie trochę uspokoiło to nadrabiam. Pocieszam się że wszystkie te grzeszki są domowej roboty więc w zasadzie samo zdrowie![]()