Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja miałam pobrany po porodzie i dopiero jak mi ujemny wynik wyszedł dostałam dzieckoHej, czy któraś z dziewczyn właśnie urodziła i czy musiala przejść test na covid?
A jaki to szpital jeśli mogę wiedzieć?Zależy od szpitala. Z tego co słyszę większość ma taki wymóg. Mój szpital np nie ma wymogu robienia testu przeze mnie ani robić w szpitalu go nie będą. Jedyne co to obowiązek maseczek pierwotnie usłyszałam, że nawet przy porodzie, ostatnio położna sprostowała, ze na sam poród nie, ale przy przyjęciu i oddziale tak. Fak, ze sytuacja się zmienia w zasadzie z dnia na dzień także finalnie nie wiem jak będzie.
A który tydzień?To i ja dołączę do tych dzisiejszych narzekań [emoji53] Termin mam na niedzielę, od tygodnia mam straszny spadek formy.. Połowę ciąży przeleżałam w łóżku bo leciała mi szyjka a teraz jak trzeba żeby szyjką puściła to ta trzyma jak szalona.. Dzisiaj mam kryzys cierpliwości. To czekanie już mnie męczy.. Chodzę na spacery, posprzątałam już wszystko co się da,.jestem aktywna w nadziei że coś się rozkręci i nic.. Uczucie niepokoju mam już od kilku dni [emoji21]