• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Powiedzcie coś jeszcze, bo wpadłam w panikę...
Dzięki, może jutro jeszcze napisze SMS do mojego gina. Już zdążyłam się wypłakać i as mnie kłuje serce z tych nerwów, nie zakładałam ani że może wyjść mi test i że ta beta taka duza. Mam mętlik. Dziękuję Dziewczyny za dobre słowo!🥰
Nie nakrecaj się tak :) skoro po poronieniu beta już była 7, to to na bank jest nowa ciąża ;) zrób przyrost za 48h i będziesz miała jasność. I nie denerwuj się na zapas!!!

Dzięki, może jutro jeszcze napisze SMS do mojego gina. Już zdążyłam się wypłakać i as mnie kłuje serce z tych nerwów, nie zakładałam ani że może wyjść mi test i że ta beta taka duza. Mam mętlik. Dziękuję Dziewczyny za dobre słowo![emoji3059]
Mi też się wydaje że to ciąża. Kochana wyluzuj bo zwariujesz najgorzej naczytać się internetu i w głowie szajba się dzieje. Staraj się uspokoić i zrób przyrost. Masz szybko owulacje to i beta wysoka.

Nie nakrecaj się tak :) skoro po poronieniu beta już była 7, to to na bank jest nowa ciąża ;) zrób przyrost za 48h i będziesz miała jasność. I nie denerwuj się na zapas!!!
Dzięki Kochana!😁
Taka cholerna panikara że mnie. Ale jestem w takim szoku, co w życiu nie byłam, nawet nie uważałam na siebie teraz jakoś szczególnie, nawet byłam na prostestach jeszcze w tamtym tyg.
W pon ide na betę znow. Może powinnam tez zaczac luteinę brać? Bo mam brązowe plamienia.

Mi też się wydaje że to ciąża. Kochana wyluzuj bo zwariujesz najgorzej naczytać się internetu i w głowie szajba się dzieje. Staraj się uspokoić i zrób przyrost. Masz szybko owulacje to i beta wysoka.
Najgorsze, że ja nie wyczytałam, tylko lekarz mnie wystarczył na wizycie jak nie mógł znaleźć zarodka wtedy i że to HCG może rosnąć i ja juz sobie dopasowalam że takie wysokie to jest pewnie to. Wiem, glupia jestem...dobrze, że Was mam🥰😘♥️

Najgorsze, że ja nie wyczytałam, tylko lekarz mnie wystarczył na wizycie jak nie mógł znaleźć zarodka wtedy i że to HCG może rosnąć i ja juz sobie dopasowalam że takie wysokie to jest pewnie to. Wiem, glupia jestem...dobrze, że Was mam[emoji3059][emoji8][emoji3531]
A różni są lekarze czasem więcej straszą. Ja miałam 3 poronienia i żaden mi o zasniadzue nie mowil, nawet nie wiem co to jest :) Ale wcześniej miałaś niższą betę.. Wiec ona teraz rośnie na ciąże. Wdech wydech napij się melisy. :) luteine też bym wzięła.

A różni są lekarze czasem więcej straszą. Ja miałam 3 poronienia i żaden mi o zasniadzue nie mowil, nawet nie wiem co to jest :) Ale wcześniej miałaś niższą betę.. Wiec ona teraz rośnie na ciąże. Wdech wydech napij się melisy. :) luteine też bym wzięła.
Wlasnie pije sobie melisę i przytulam się do męża. Już się sporo uspokoiłam. Dziewczyny jesteście nieocenione! 🥰

reklama
Kochana kiedy chcesz zacząć kolejne starania ? Czy póki co o tym nie myślisz ??
Wiesz póki co plan jest taki, że wracam do pracy żeby trochę głowę oderwać od tego co przytrafiło mi się złego 😔 Chciałabym zrobić badania, mam nadzieję, że mój lekarz mi powie co i jak. W nowym roku spróbujemy starania jak w badaniach wyjdzie wszystko ok, może nowy rok przyniesie nam powodzenie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry