Nadzieja_31
Fanka BB :)
DziękujęStawiam na ciążęnie stresuj się i nie czytaj internetów
umów się na wizytę
@Nadzieja_31 trzymaj się kochanajestem z Tobą
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęStawiam na ciążęnie stresuj się i nie czytaj internetów
umów się na wizytę
![]()
Stawiam na ciążęnie stresuj się i nie czytaj internetów
umów się na wizytę
![]()
Dzięki Kochana, ja za Cb też trzymam kciuki i to baaaardzo@agaaataaaa popieram w internecie często informacje wprowadzają w błąd, zrób betę i bądź dobrej myśliTrzymam kciuki
![]()
Dokładnie rok temu w listopadzie byłam tam gdzie jesteś ty. Najważniejsze dla mnie było oczyścić głowę, bo wiedziałam że nie zaleczona rana będzie tylko się powiększała. Także praca i studia na pierwszym miejscu.Wiesz póki co plan jest taki, że wracam do pracy żeby trochę głowę oderwać od tego co przytrafiło mi się złegoChciałabym zrobić badania, mam nadzieję, że mój lekarz mi powie co i jak. W nowym roku spróbujemy starania jak w badaniach wyjdzie wszystko ok, może nowy rok przyniesie nam powodzenie.
Trzymaj się KochanaWiesz póki co plan jest taki, że wracam do pracy żeby trochę głowę oderwać od tego co przytrafiło mi się złegoChciałabym zrobić badania, mam nadzieję, że mój lekarz mi powie co i jak. W nowym roku spróbujemy starania jak w badaniach wyjdzie wszystko ok, może nowy rok przyniesie nam powodzenie.
Ja też myślę, ze to ciążaTutaj wynik z normami. Może po poronieniu miałam owulację zaraz po okresie?
796 u mnie
0,2-1 tydz 5-500
1-2 tydz 50-500
2-3 tydz 100-5000
3-4 tydz 1000-50000
Dziękuję mohaaa@agaaataaaa moj gin zawsze mi mówi, ze progesteronu nie da się przedawkować, wiec bierz luteinę jak masz plamienia i trzymamy kciuki ❤
Przy poronieniu może tak być. Spokojnie może za chwilę znów się rozkręci.Dziewczyny wczoraj zaczęłam krwawić a wieczorem już nic tylko brunatne plamienia, dziś czysto. Miałam tak przy wykryciu krwiaka ok. tydzień temu. Nie rozumiem co się dzieje, myślałam, że to już i, że będę miała to za sobąMój lekarz przesunął mi wizytę na 17, jak mu wczoraj zadzwoniłam, że dostałam @ a tu nagle cisza.