reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ja sobie na pity poczekam, bo zanim zus mi przyśle to chyba marzec bedzie no i jeszcze z pracy muszą mi przysłać....ja tez odliczam ulge, niestety netu mi sie nie uda, bo nie jest na mnie :( ale i tak zwrocik wyjdzie
A czemu z zusu masz dostać? Za L4?

Ja dalej się kiepsko czuję przez tą pogodę. W dodatku byłam dzisiaj w urzędzie skarbowym. Zlikwidowali znaczki skarbowe i teraz jak trzeba coś załatwić w US, co wymaga opłaty skarbowej, to trzeba zapipalać na pocztę wysłać przekaz na konto Urzędu Miasta, a potem z powrotem do US z kopią przekazu. Paranoja :angry:.

Rybka, gratuluję :-)

reklama
no to dziś znów pospaliśmy:-D od 8 do 10:szok: cieszę się z tego, bo potem Ignaś idzie spać ok 15 na godzinkę i wieczorem nie jest taki zmęczony, zasypia po 20:-)
Tylko że ja mam potem taki jakiś rozbity dzień, chyba nie będe z małym spała bo nic mi się nie chce teraz:zawstydzona/y:
Blueberry, moja kumpela mówi "zapidnalać" :-D

no to z odliczeniem internetu u nas raczej lipa, bo mój M na pewno nie ma wszystkich rachunków z całego roku:wściekła/y: a kupiłam 3 segregatory na rachunki:wściekła/y:

Rybka to normalne, ale już niedługo będziesz nabierać więcej energii, czytałam że takie rozleniwienie i zmęczenie w I trymestrze ma też podłoże psychologiczne, jako że jest ryzyko poronienia, to jest to naturalna obrona. Pamiętam, że ja pracowałam dość intensywnie, szefowa na uropie, załoga się zbuntowała, troszkę dźwignęlam i wylądowałam na patologii z zagrażającym poronieniem. więcej do pracy nie poszłam:angry: więc uważaj na siebie i maleństwo:tak:

Witam się już po porannym spacerku :tak:
Trochę u nas wilgotno i nieprzyjemnie ale godzinkę dało sie wytrzymać. Kupiłam sobie ulubionego pączka z różą i teraz z kawką go wszamam :-) Mniam :-D

Rybka też ci gratuluję. Pamiętam, jak mi łezka stanęła w oku przy pierwszym usg :tak:

Rybka95 gratulacje!!! Ja tez kilka dni temu zrobilam sobie test, ale pokazała się tylko jedna kreska. Zamiast okresu miałam jakies plamienia ( 2 miesiac już ), a zawsze co do dnia wszystko miałam ustawione jak w zegarku - nawet Amelia urodziła się w ustalonym terminie. Samopoczucie też nie najlepsze. Muszę się wybrać do gina, może to przez nadzerke. Kazał mi się zgłosić z nią pod koniec lutego, ale jakoś się ociągam...

Rybka95 gratulacje!!! Ja tez kilka dni temu zrobilam sobie test, ale pokazała się tylko jedna kreska. Zamiast okresu miałam jakies plamienia ( 2 miesiac już ), a zawsze co do dnia wszystko miałam ustawione jak w zegarku - nawet Amelia urodziła się w ustalonym terminie. Samopoczucie też nie najlepsze. Muszę się wybrać do gina, może to przez nadzerke. Kazał mi się zgłosić z nią pod koniec lutego, ale jakoś się ociągam...

moje dziecko nie chce iśc spać:angry: o tej porze to już była po drzemce i szykowałyśmy się na spacer:angry:
a ostatnie dni wcina jak szalona:szok: o 12 zjadła obiad a teraz wypiła 210ml mleka:szok: chyba ma jakiś intensywny wzrost:szok:

reklama
ja juz po pracy :-)

moj maz przestawia mala na jedna drzemke - zasypia kolo 13.00, ale teaz rano spi do 8.00-8.30. super! tylko, ze jak trzeba bedzie ja wozic do tesciowej to juz nie super i znowu wszystko nam sie poprzestawia :dry:

no i jest juz lepiej z apetytem...moze wrocimy do normy :-)

Do góry