Ja mam podobnie: z jednej strony szczęście, optymistyczne nastawienie, z drugiej strach i każda wizyta w toalecie mnie nieco stresuje... myślę, że to normalne. Martwię się, czy donoszę ciążę, czy dziecko będzie zdrowe itd.
reklama
M
madziejkaa359
Gość
Jakieś plany na niedzielne popołudnie?
ja właśnie na odstresowanie i odwrócenie myśli robie rogaliki drozdzowe, w planach mam wieczorem pooglądać jakis film ale chyba na planach się skonczy bo obstawiam ze zasne. Może macie jakieś fajne filmy do polecenia na netflixie?
=0Czy Wam też tak bardzo chce się pić? Non stop idę do kuchni po szklankę wody![]()
Taaak, strasznie! Właściwie to i senność to takie jedyne objawy jak dotychczas, ale tak jak pisałam dopiero 5+0
Pytanie chyba kiedy rozpoczęłaś ostatnią miesiączke czyli nowy cykl bo te dni te aplikacje liczą od tego. Ja ostatnią miałam 26 październikaCześć! Też mam 28 lat. U nas udało się od razu w pierwszym cyklu. Ja pierwszy pozytywny test robiłam 21.11 - w 28dc. Według aplikacji Flo mam teraz 6+4 a termin na 2 sierpnia, ale nie ogarniam tej aplikacjiTy masz teraz 4+5 i pokazuje Ci 1 sierpnia
![]()
Pełna nadzieji
Fanka BB :)
Ja niestety muszę się bardzo zmuszać do picia... Gdyby nie świadomość że jestem w ciąży to piła bym może szklankę dziennie....
A z toaleta mam tak samo jak wy
to obsesja dziewczyny!
A z toaleta mam tak samo jak wy
Pełna nadzieji
Fanka BB :)
Dziewczyny, a jak z poranna kawą? Pijecie??
Tak, piję jedną kawę dziennie. Można pić kawę, o ile nie przekracza się zalecanej wartości kofeiny dla kobiet w ciąży. Należy pamiętać, że kofeina jest także w herbacie, coli, czekoladzie- im ciemniejsza, tym więcej kofeiny.
Ja do pierwszych zakupów piłam a teraz przerzuciłam się na Inkę, jakoś nie mam z tym problemu.Dziewczyny, a jak z poranna kawą? Pijecie??
Gorzej z tym, że całe życie paliłam papierosy, ostatnie 1,5 roku IQOSa i w sumie odkąd wyszedł mi pozytywny test w 26dc to zapaliłam może z 4 a od kilku dni wcale, aleee ciągle o tym myśle.. Jest tyle chwil, kiedy chciałabym zapalić i mi się przypomina że nie... No ale wszystko, żeby dzidziuś był zdrowy <3
reklama
ciazniczka
Aktywna w BB
Ja mialam 28 pazdziernika. Wychodzi ukonczony 4 tydzien i 5 dni. Dziewczyny bola Was pachwiny?=0
Taaak, strasznie! Właściwie to i senność to takie jedyne objawy jak dotychczas, ale tak jak pisałam dopiero 5+0
Pytanie chyba kiedy rozpoczęłaś ostatnią miesiączke czyli nowy cykl bo te dni te aplikacje liczą od tego. Ja ostatnią miałam 26 października![]()