HeraUnique
Fanka BB :)
Jakoś to przełknęTo samo pomyślałam, ale nie chciałam jej wystraszyć [emoji23][emoji23][emoji23]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakoś to przełknęTo samo pomyślałam, ale nie chciałam jej wystraszyć [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale ostatecznie ciąża była?Co do pinka potwierdzam. Wszystkie pokazywały blada kreche. Tylko nie pink![]()
NajgorszeA testy z Facelle z Rossmana? Macie jakieś doświadczenia?
Ojej, w którą stronę?Najgorsze![]()
TakAle ostatecznie ciąża była?![]()
A jakie miałaś doświadczenia z nimi? Ja pierwszy raz robiłam testy w tym cyklu i akurat pokusiłam się na promkę w rossmanie. Dzień w dzień pokazywały mi dość wyraźną kreskę i nie mogłam wyłapać czy to już pik. Jak skończyłam drugie opakowanie to stwierdziłam że już więcej testów nie robię bo mnie tylko stresowały. Może to właśnie kwestia producentaNajgorsze![]()
A Wy chyba o ciążowych mówicieA jakie miałaś doświadczenia z nimi? Ja pierwszy raz robiłam testy w tym cyklu i akurat pokusiłam się na promkę w rossmanie. Dzień w dzień pokazywały mi dość wyraźną kreskę i nie mogłam wyłapać czy to już pik. Jak skończyłam drugie opakowanie to stwierdziłam że już więcej testów nie robię bo mnie tylko stresowały. Może to właśnie kwestia producenta![]()
Tak, ja pytam o ciążoweA Wy chyba o ciążowych mówicie![]()
Pokazywały mi kreski w każdą stronęA jakie miałaś doświadczenia z nimi? Ja pierwszy raz robiłam testy w tym cyklu i akurat pokusiłam się na promkę w rossmanie. Dzień w dzień pokazywały mi dość wyraźną kreskę i nie mogłam wyłapać czy to już pik. Jak skończyłam drugie opakowanie to stwierdziłam że już więcej testów nie robię bo mnie tylko stresowały. Może to właśnie kwestia producenta![]()
WhaaatA Wy chyba o ciążowych mówicie![]()