Mana_lena
Fanka BB :)
DziękujeZobacz załącznik 1217970
Twój wynik jest jak najbardziej w normie! Pamiętaj, że przy becie ważne są przyrosty. W jakim kraju takie osobliwe zasady?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujeZobacz załącznik 1217970
Twój wynik jest jak najbardziej w normie! Pamiętaj, że przy becie ważne są przyrosty. W jakim kraju takie osobliwe zasady?
JaCzy jest tu mama która wybiera się na prenatalne do lekarza w Poznaniu ?
Pochwal nam się zdjęciemDziewczyny, jestem po wizycie. Już widać zarodekI słyszałam serduszko. Jestem w 7t4d. Ale się cieszę! To najpiękniejszy prezent na świecie
![]()
Ja mam jutro wieczoremKto jutro ma wizyte?![]()
Ja mamKto jutro ma wizyte?![]()
PięknieDziewczyny, jestem po wizycie. Już widać zarodekI słyszałam serduszko. Jestem w 7t4d. Ale się cieszę! To najpiękniejszy prezent na świecie
![]()
A który jesteś tydzień ?Ja mam jutro wieczorem![]()
Według apki 5+2 czyli podobnie jak Ty. Kolejna wizytę będę mieć dopiero w styczniu więc nie chciałam tyle czekać.A który jesteś tydzień ?
To podobnieWedług apki 5+2 czyli podobnie jak Ty. Kolejna wizytę będę mieć dopiero w styczniu więc nie chciałam tyle czekać.