M
madziejkaa359
Gość
Ja mam jutro wieczorem [emoji846]
To jesteśmy razem w tym stresie jutroJa mam [emoji2] dziś 5+1, nie wiem czy coś już jutro będzie widać bo jeszcze wcześnie, stres pewnie jak u reszty ! Kosmos jakis [emoji2960]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja mam jutro wieczorem [emoji846]
To jesteśmy razem w tym stresie jutroJa mam [emoji2] dziś 5+1, nie wiem czy coś już jutro będzie widać bo jeszcze wcześnie, stres pewnie jak u reszty ! Kosmos jakis [emoji2960]
Super, prezent wymarzony. Gratulacje [emoji177]Dziewczyny, jestem po wizycie. Już widać zarodek [emoji3590] I słyszałam serduszko. Jestem w 7t4d. Ale się cieszę! To najpiękniejszy prezent na świecie [emoji3064][emoji3064][emoji3064]
Też liczę na toTo podobniemam nadzieję że chociaż pęcherzyk w macicy będzie widać.
Który tydzień i dzień? Jakie objawy ciąży?Nie wytrzymałam i zrobiłam bete, powyżej 16000 wyszłaa tydzień temu było 688, już trochę się uspokoiłam i mam nadzieję że będzie ok.
Tak jak już pisałam 5t2dKtóry tydzień i dzień? Jakie objawy ciąży?![]()
Nie wiem czy ktoś już Ci odpowiadał jeśli chodzi o te badania na NFZ.Jestem po wizycie6+3 tc. Ginekolog mówi że możliwe że jest serduszko ale jeszcze do końca nie widać. Mam pytanie do mam które dostały już skierowanie na badania laboratoryjne, oczywiście u lekarza na nfz. Czy macie wszystkie badania na NFZ ?
ja, ale dopiero wieczorem. Wpuszczają Was na usg we dwoje?Kto jutro ma wizyte?![]()
Taki mam właśnie zamiar! Drugi powód wizyty u gina to L4:-)Też liczę na toMówisz na święta rodzinie?
U nas przychodzi SMS z potwierdzeniem wizyty i jest napisane żeby przychodzić bez osób towarzyszącychja, ale dopiero wieczorem. Wpuszczają Was na usg we dwoje?