A jaka dawka luteiny ?bierz luteinę nie za szkodzi jak jest ciąża to pomoże mi lekarz mówił że często zdarzają się niby @ w czasie kiedy powinna być w ciazy moze tak być do 12-13 tyg bo macica nie jest wypelniona jeszcze
reklama
kara86
Fanka BB :)
a jaka masz 100? 2×100 brałam w ciazy,.probuje znaleźć karte ciazy ale to jak na złość mam.wszystkie badania i prenatalne a karty nie, ale luteina na pewno 2x100 brałam i duphaston tez ale ja ciezki przypadek jestemA jaka dawka luteiny ?

Ostatnia edycja:
Ja mam 50a jaka masz 100? 2×100 brałam w ciazy,.probuje znaleźć karte ciazy ale to jak na złość mam.wszystkie badania i prenatalne a karty nie, ale luteina na pewno 2x100 brałam i duphaston tez ale ja ciezki przypadek jestembędę szukać jeszcze
kara86
no to dwa razy dziennie po 50, musisz to z skonsultować z lekarzem oczywiście ale do tego czasu na twoim miejscu tak bym robiła w szczególności że stracilas ciążę i progesteron byl bardzo niski jak na ciążęJa mam 50
mariaantonina96
@Xxxladyhxxx jak tam u ciebie sytuacja?
Azi93
U mnie również owulacja byla 16-18.12. Dziś 28dc nie wytrzymałam i testowałam ale niestety nic. Poczekam jeszcze 4 dni do @ ponieważ cykle 32dniowe, ale to czekanie to wieczność. PowodzeniaHej dziewczyny, dziś rozpoczęłam 25 dzień cyklu. Tak jak wcześniej wspominałam domniemana owulacja była 16-18.12, wczoraj 24.12 progesteron sprawdzony i wynosił 11.12 ng/ml. Dziś nad ranem miałam brązowe plamienie, teraz nic już się nie dzieje. Jakieś przypuszczenia? Czy to może oznaczać zagnieżdżenie? Czy coś jest nie tak?
Świąteczne pozdrowienia dla wszystkich![]()
Xxxladyhxxx
Bez zmian. Idę jutro na bete.@Xxxladyhxxx jak tam u ciebie sytuacja?
U mnie jutro 28 dzień cyklu. Chyba też będę testować... Ja z kolei nie wiem kiedy miesiączkę mogę dostać ponieważ to pierwszy mój cykl od odstawienia hormonów. Przed braniem hormonów cykle były 30-34dni. Szczerze mówiąc nie nastawiam się na to, że się uda.. To musiałby być jakiś cud, aby udało się w pierwszym cyklu z pcos i io.U mnie również owulacja byla 16-18.12. Dziś 28dc nie wytrzymałam i testowałam ale niestety nic. Poczekam jeszcze 4 dni do @ ponieważ cykle 32dniowe, ale to czekanie to wieczność. Powodzenia
Sprawdzałaś progesteron w tym cyklu czy owulacja się odbyła?
Trzymam kciuki!
Szelcia36
Przepraszam że wcinam się w wątek, ale ja też miałam plamienia w dniu spodziewanej miesiączki i już myślałam, że to okres ale trwało to zbyt długo i się nie rozkręcało zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Pobiegłam do lekarza który ciąży nie widział bo oczywiście za wcześnie było. Nie wiadomo było skąd plamienia a że mam nadżerkę to stwierdził że ona może plamić. Jak poszłam po 2 tygodniach na wizytę był już pęcherzyk ciążowy w towarzystwie dwóch krwiaków i stąd te plamienia. Oczywiście plamienie zamiennie z krwawieniem było dopóki krwiaki nie zniknęły. Także skoro testy wychodzą pozytywne to jest ciąża i nie zaszkodzi wziąć duphaston lub luteinę. Trzymam kciuki. Oszczędzaj się. Pozdrawiam.
Ja mam 50
reklama
mariaantonina96
Ehh u mnie też bez zmianBez zmian. Idę jutro na bete.