No to wtedy juz będzie piękne serduszkoI kolejna wizyta 19.01

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to wtedy juz będzie piękne serduszkoI kolejna wizyta 19.01
No to wtedy juz będzie piękne serduszko [emoji3590][emoji3590]
Będzie dobrze, tylko spokojnie...Taak, się uspokoiłam strasznie, poki co wszystko 2 porządku, na ten moment [emoji3590][emoji3590]
Dziewczyny jak tam wizyty pozostałych?? Czekamy
Ojej. A który ty już tydzień??A u mnie dziewczyny złe wieścifasolka się nie rozwija mam skierowanie na zabieg
wierzyłam do końca ..muszę dojść do siebie nie jest dobrze ... trzymam kciuki za wasze fasolki
![]()
Bardzo Ci współczuję i życzę szybkiego powrotu do równowagi psychicznej i fizycznej, jeszcze będzie dobrze!A u mnie dziewczyny złe wieścifasolka się nie rozwija mam skierowanie na zabieg
wierzyłam do końca ..muszę dojść do siebie nie jest dobrze ... trzymam kciuki za wasze fasolki
![]()
Będzie dobrze, tylko spokojnie...
Ja dziś już na wizytę spokojnie poszłam.. Wzruszyłam się jak zobaczyłam ta pulsującą kropkę..