U mnie 9+3 dziewczynyTak, idziemy tak samo bo dzis mam 9+7 i termin wahający się między 31.07 a 1.08![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie 9+3 dziewczynyTak, idziemy tak samo bo dzis mam 9+7 i termin wahający się między 31.07 a 1.08![]()
U mnie 9+2U mnie 9+3 dziewczynytermin 04.08, drepcze Wam po pietkach, termin kilka dni po Was
u mnie niestety nie mam możliwości pracy zdalnej, a mam kontakt z wieloma klientami i kurierami. W pierwszej ciąży faktycznie czas miałam wypełniony, bo chodziłam i na kurs angielskiego i robiłam studia podyplomowe.Ja planuje iść na l4 od maja, jeśli nic się nie zmieni z moim samopoczuciem. Tylko ja pracuje zdalnie od marca 2020, cały czas z domu i nie wyobrażam sobie nic nie robić![]()
Dobrze że wszystko okJa już poZ ciążą wszystko w porządku - jest 2-3 dni młodsza. Widać było malutki zarodek i akcje serca
Plamienie się pojawiło, ponieważ nagle pojawił się polip. Z tego co mówiła lekarka to jest to polip doczesnowy- wiec nabyty w trakcie ciąży co podobno jest lepsze niż polip który ma się przed ciąża. Kazała odpoczywać. Któraś z Was ma może tez taka sytuacje?![]()