reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Mnie to przeraża. Coraz częściej myślę o porodzie,boję się tego co mnie czeka 😲 A drugą sprawą jest strach ,że nie będę potrafiła należycie zaopiekować się synkiem.
Ja urodzilam corke majac 24 lata (dla mnie to bardzo wcześnie) 😂 i dalam rade! Krzywdy dziecku nie zrobi sie. Po porodzie wszystko idzie tak naturalnie 😁 najgorsza byla pierwsza kąpiel a później juz jakos poszło. I karmienie dla mnie bylo dość dramatyczne. Mam nadzieję, że teraz będzie o wiele łatwiej chociaz nie wiadomo. Ale te pol roku chciałabym karmic

Dzwoniłam do swojej zaufanej położnej i mówiła że jeśli chodzi o pakowanie torby dla bobaska wystarczą pieluchy chusteczki mokre kremik na pupke ewentualnie podklady i nic poza tym. Odradzala brać swoje ubranka tłumacząc że po co zabierać bakterie do domu. A jeśli chodzi o ubranka na wyjście to przywozi partner , mąż czy ktoś bliski z rodziny.
Akurat u nas swoje ubranka trzeba miec moja sąsiadka rodzila we wrzesniu w tym szpitalu co ja mam rodzic wiec juz wiem co mam zabrac....na stronie szpitala tez pisze to samo

Ja urodzilam corke majac 24 lata (dla mnie to bardzo wcześnie) 😂 i dalam rade! Krzywdy dziecku nie zrobi sie. Po porodzie wszystko idzie tak naturalnie 😁 najgorsza byla pierwsza kąpiel a później juz jakos poszło. I karmienie dla mnie bylo dość dramatyczne. Mam nadzieję, że teraz będzie o wiele łatwiej chociaz nie wiadomo. Ale te pol roku chciałabym karmic
Tez mialam 24lata 😁wlasciwie to przed 25urodzinami😂

Ja tez się boję ze jak zrobia test przed przyjęciem to wyjdzie pozytywny mimo ze dopiero mialam pozytywny. Chociaz myślę zrobić w połowie stycznia przeciwciala. Mam nadzieje ze jak będę miała to nie będą robić testu i to im w szpitalu wystarczy
Ty to nie mass sie czego bac! :) mialas juz! Takze ciesz sie kochana

To moja pierwsza ciaza mam 28 lat a mam wrazenie, że nie jestem 100% gotowa na nią. Cieszę się bardzo, że będę miała dzieciątko po prostu mam obawy no jestem zielona w tych sprawach. Dzięki Bogu moja mama będzie ze mną przez 2 pierwsze tygodnie A później mąż weźmie urlop;)
Bardzo bym chciała karmić piersią i modlę się żeby wszystko wyszło pomyślnie

reklama
Ty to nie mass sie czego bac! :) mialas juz! Takze ciesz sie kochana
No niby tak ale mimo wszystko gdzies w głowie siedzi ze jak zrobia test a wyjdzie pozytyw to więcej nerw niz to warte. Takze mam nadzieje ze trafie od razu ze skurczami ;P a dla wszystkiego właśnie planuje zrobić te przeciwciala żeby mieć do wglądu

Do góry