A który masz wtedy tydzień? U mnie będzie 34+5Ja też mam wizytę 13go i czekam z niecierpliwością![]()

Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który masz wtedy tydzień? U mnie będzie 34+5Ja też mam wizytę 13go i czekam z niecierpliwością![]()
To maluch sie będzie przewracal w brzuchu z dobrego jedzeniaNoo bardzoNa początku ciąży jadłam ładnie, a teraz się rozbestwiłam - właśnie wcinam rogala marcińskiego, jeszcze się ostał w zamrażarce, ale do tego na rozgrzeszenie mam kefirek i owoce
![]()
Haha a ja właśnie fanką nie jestem (tak jak mój chłopak chociażby), raz do roku zjem, bo tradycja, ale smakowo mnie nie porywająOmg!!! Rogal Marcińskiżarłabym
![]()
No właśnie leserzy coś, wcześniej się ruszał, a teraz niewieleTo maluch sie będzie przewracal w brzuchu z dobrego jedzenia![]()
Hahah, no popatrz popatrz jaka z Ciebie litosciwa kruszynaHaha a ja właśnie fanką nie jestem (tak jak mój chłopak chociażby), raz do roku zjem, bo tradycja, ale smakowo mnie nie porywająZlitowałam się nad tym rogalem, bo już tyle czasu w zamrażarce spędził, a jeszcze druga połowa mi została
![]()
Ja właśnie zlitowalam sie nad pizzaHahah, no popatrz popatrz jaka z Ciebie litosciwa kruszynaw kazdym razie sama chetnie bym sie nad takim zlitowala
![]()
I ja mam 13Ja też mam wizytę 13go i czekam z niecierpliwością![]()
Ja właśnie zlitowalam sie nad pizzaratuje gastronomię
po wizycie u lekarza trzeba małe świętowanie
nawet nie mierze cukru
![]()
Haha u mnie na odwrot po slodkim szalejeNo właśnie leserzy coś, wcześniej się ruszał, a teraz niewieleO w tej chwili się ruszył jakby wiedział, że go leserem nazwałam
On w sumie bardziej po słonym i kwaśnym się rusza niż po słodkim
![]()