Właśnie pamiętam Twoje zdjęcia w ciąży i to jaka byłaś szczupłaU Kuby po porodzie ok i teraz też ma dobre, ja po proodzie miałam w nosie i nie mierzyłam i teraz też nie mierze, krzywej nie powtarzałam, podobno przy kp nie są miarodajne wynikizresztą ja zawsze cukier na czczo miałam na granicy między 95 a 99, mam to po tacie- ani ja ani tata nie mamy otyłości, po prostu taka nasza uroda
ja wręcz jestem szczupła 170, 57kg, waga stała od liceum, a mam 31 lat. No ale z wagą cukrzyca ma niewiele wspólnego. Tylko te wartości cukru na czczo 95-99 są normą, ale nie dla kobiet w ciąży, tu norma do 90 więc ja od krzywej bardzo się trzymałam diety, dzięki czemu mało przytyłam 11kg i ze szpitala wyszłam już tylko z 3kg nadprogramowymi.
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Serio tydzień po porodzieMi kolezanka wlasnie napisalam ze CC to pikus w porownaniu z osoczem czy powiekszaniem ust![]()
![]()
mowi ze bolitylko zastrzyk w kregoslup. Pozniej wstala po 12 godzinach i przez tydzien ja rana tak bardziej ciagla niz bolala a jak po tygodniu wrocila do domu to odbyla stosunek z mezem
Niezle nie
![]()

tak mialo zabrzmiecPada u ciebie snieg? Majeczka dobrze sie czuje?
Śnieg niestety nie

nieagatka
Brawo za glupote i zignorowanie 6tyg pologu. [emoji2358][emoji2358][emoji2358]Mi kolezanka wlasnie napisalam ze CC to pikus w porownaniu z osoczem czy powiekszaniem ust [emoji23] [emoji23] [emoji23] mowi ze bolitylko zastrzyk w kregoslup. Pozniej wstala po 12 godzinach i przez tydzien ja rana tak bardziej ciagla niz bolala a jak po tygodniu wrocila do domu to odbyla stosunek z mezemNiezle nie
![]()
bazylia128
No ona mowi ze nie miala pologu, nic jej nie byloSerio tydzień po porodzieprzecież nawet dobrze rana się nie zrosła. Ja tam wyszłam po 6 dniach ze szpitala i ledwie weszłam po schodach do mieszkania.
bazylia128
No i jej nic nie byloBrawo za glupote i zignorowanie 6tyg pologu. [emoji2358][emoji2358][emoji2358]
bazylia128
Zreszta sama mowi ze byla tepa i nic nie czytala, nic nie wiedziala i tak jej to na dobre wyszloBrawo za glupote i zignorowanie 6tyg pologu. [emoji2358][emoji2358][emoji2358]
nieagatka
[emoji106][emoji106][emoji2358][emoji2358]Zreszta sama mowi ze byla tepa i nic nie czytala, nic nie wiedziala i tak jej to na dobre wyszlo![]()
bazylia128
Ty przytylas od poczatku ciazy tylko 4 kg? Ja juz 11 kg heheheheheeehe a startowalam wazac 56 kgWłaśnie pamiętam Twoje zdjęcia w ciąży i to jaka byłaś szczupłaja zaczynałam z nadwagą, więc na razie 4 kg na plusie bardzo mnie ciesza
u mnie też cukru na czczo były pomiędzy 90-100 niezależnie od tego ile ważyłam, a byłam przed całym leczeniem szczupła. Może też taka moja uroda. A jak przyjmowałas insulinę to faktycznie cukry na czczo były poniżej 90?
reklama
bazylia128
Co ty a kiedy ona grzeczna byla? Od samego poczatku cyrki przeciez odstawiaŚnieg niestety nieW Anglii śnieg niestety to jak cud.. Majeczka tak mnie kopie dzisiaj że sie mam wrażenie że już chce wyjść
A Twoja Natalka grzeczna??
![]()