Wg om 30.07 a wg usg 5.08 i ten jest bardziej prawdopodobny bo cykl miałam całkiem rozjechany. Od początku mam plamienia, krwiaki- duphaston i luteina i Od 2 tyg. Leżakuje ale plamienia ustaly wiec jest nadzieja. Wizyta 14.01 wiec czekam z niecierpliwością....WitajNa kiedy masz termin?
reklama
Nie wiem właśnie też od czego to zależy bo jak zakładałam kartę ciąży to położna wpisała mi 8 tydz a byłam wtedy 7t4d a lekarz mówi cały czas, że 7 tydz i oni operują w tygodniach skończonych.też mam z tym problem,gdzieś czytałam że np jak jest 8 i 3 dni to dla lekarza dalej jest 8 tydz a nie 9 ale mogłam coś źle zrozumiec
Bardzo mi przykro niestety wiem co przechodziszNiestety zegnam sie z wamiciaza obumarła, miał byc dziś 10 tydzień na wizycie..
Dużo zdrowia Wam życzę.
Lilika26
Początkująca w BB
Witam wszystkie sierpniowe mamuśki. Późno dołączam, ale co tam.
Wg Om termin 4.08. Pierwsza ciąża, Wielka niespodzianka i trochę szok. Z uwagi na 40 na karku już się poddałam i pogodziłam z tym że nie będę matką. Po ostatniej wizycie i usg trochę się uspokoiłam i pozwoliłam na radość.
Wg Om termin 4.08. Pierwsza ciąża, Wielka niespodzianka i trochę szok. Z uwagi na 40 na karku już się poddałam i pogodziłam z tym że nie będę matką. Po ostatniej wizycie i usg trochę się uspokoiłam i pozwoliłam na radość.
To będzie nas trochę w podobnym wiekuWitam wszystkie sierpniowe mamuśki. Późno dołączam, ale co tam.
Wiek to tylko liczbaTo będzie nas trochę w podobnym wieku![]()
u mnie była ta sama sytuacja położna wpisała mi 9 tydz a lekarz mówił że to bardziej 8Nie wiem właśnie też od czego to zależy bo jak zakładałam kartę ciąży to położna wpisała mi 8 tydz a byłam wtedy 7t4d a lekarz mówi cały czas, że 7 tydz i oni operują w tygodniach skończonych.
GratulacjeWitam wszystkie sierpniowe mamuśki. Późno dołączam, ale co tam.
reklama
Bardzo mi przykroNiestety zegnam sie z wamiciaza obumarła, miał byc dziś 10 tydzień na wizycie..
Dużo zdrowia Wam życzę.