A jaki zamowilas?? Powiem ci, ze super ze na takie warsztaty idziesz. Ja szczerze mówiąc tez powinnam bo to niestety zawsze chwila i moze byc tragediaTak, ja juz zamowilam i zapisalam sie na warsztaty bezpieczny maluch-z pierwszej pomocy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaki zamowilas?? Powiem ci, ze super ze na takie warsztaty idziesz. Ja szczerze mówiąc tez powinnam bo to niestety zawsze chwila i moze byc tragediaTak, ja juz zamowilam i zapisalam sie na warsztaty bezpieczny maluch-z pierwszej pomocy
Tez tak mam.. bardzo bym chciała żeby mąż był przy mnie .. ewentualnie zaraz po porodzie.Zostało nam miesiąc do porodu ;o i powiem wam szczerze ze im bliżej porodu tym jestem bardziej przerażona...i nastroje zmieniają się jak w kalejdoskopie... od śmiechu po placz ;D przeraża mnie wizja porodu bez osoby towarzyszącej tymbardziej ze to 1 ciaza... tez tak macie ?
Ja nigdy nie przebieralam dziecka aaa co mówić o kąpieliPrzestan lalke to sobie można przebieraćdo dziecka inaczej sie podchodzi. Dasz sobie rade! Mnie przeraza kąpiel
![]()
Dokładnie
Czyli we 3 mamy wizytę tego samego dniaDokładniebędzie mały Ignas
![]()
Liczę, że będzie tak samo spokojny jak jest w brzuchuJa poprzedni poród wspominam całkiem dobrze, a pierwsze trzy miesiące z synem to masakra, także rozumiem co mówiszChociaż nam się trafił trudny, ciągle płaczący egzemplarz, było naprawdę ciężko. Ale sama "obsługa" dziecka nie jest jednak taka trudna, przychodzi naturalnie
![]()
No proszę, to pomoc z każdej strony nadciągaOj współczuję... Ale bądź dobrej myśli na pewno dasz sobie radę
U mnie już teściowa komentuje że chce przyjechać... Także na wesoło będzie![]()
Ja jeszcze trochę ubranek planuję kupić, ale całą resztę mam wypraną, zostały tylko jakieś prześcieradła, ręczniki i inne szmatki, ale na część rzeczy też jeszcze czekam aż przyjdą. Za pakowanie wezmę się pewnie jeszcze w tym tygodniu, chociaż jak u lekarza się okaże, że wszystko dobrze i nie ma żadnych oznak, żebym miała urodzić przed terminem, to pewnie znów to odłożęOoo to mamy podobny termin
Wypadałoby się za to zabrać.
Ubranka popralam muszę jeszcze Poprasowac, ale czekam na organizatory do komody żeby sobie poukładać.
Na dniach ma przyjść przewijak na lozko, pościel i zaslony
A jutro chyba wybiorę się do Ikei popatrzeć fotele do karmienia
Babysense7A jaki zamowilas?? Powiem ci, ze super ze na takie warsztaty idziesz. Ja szczerze mówiąc tez powinnam bo to niestety zawsze chwila i moze byc tragedia![]()
No też tak to sobie tłumaczę, ale i tak jestem przerażonaPrzestan lalke to sobie można przebieraćdo dziecka inaczej sie podchodzi. Dasz sobie rade! Mnie przeraza kąpiel
![]()