Ja noworodka to nawet na rękach w życiu nie miałamJa nigdy nie przebieralam dziecka aaa co mówić o kąpieli![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja noworodka to nawet na rękach w życiu nie miałamJa nigdy nie przebieralam dziecka aaa co mówić o kąpieli![]()
O tez ten zamowilamBabysense7
Warsztaty w Covid sa tylko online i darmowe. Jak masz ochote to sie zapisz tez.
Duzo facetow kąpię dzieci bo maja wieksze ręceNo też tak to sobie tłumaczę, ale i tak jestem przerażonaKąpiel mnie nie przeraża, bo mój chłopak jest tym zajarany i chce to robić, zresztą położna mówiła, że pierwsza kąpiel będzie z tatą, a ja sobie popatrzę
Sama sobie tego w ogóle nie wyobrażam
![]()
Coś w tym jestDuzo facetow kąpię dzieci bo maja wieksze ręcekrzywdy nie zrobisz zobaczysz!! Będziesz jak lwica dbajaca o dziecko
![]()
Ja raczej nie, nawet nie wiedziałabym jak takiego malucha w to zawiązać, tylko bym się wkurzała pewnieCzy będziecie dziewczyny nosic malucha w chustach?)
Teściowa to nie pomoc!HahaNo proszę, to pomoc z każdej strony nadciągaMoja mama na pewno będzie przyjeżdżać na początku, ale to jednak nie to samo jakby była ze mną cały czas
![]()
Kochana grunt to dobre nastawienieJa noworodka to nawet na rękach w życiu nie miałam![]()
Ja nie. Jakoś ta chusta za mną nie przemawia.Czy będziecie dziewczyny nosic malucha w chustach?)
Ja w tym.tyg się pakuje. Muszę się zmotywować!Ja jeszcze trochę ubranek planuję kupić, ale całą resztę mam wypraną, zostały tylko jakieś prześcieradła, ręczniki i inne szmatki, ale na część rzeczy też jeszcze czekam aż przyjdą. Za pakowanie wezmę się pewnie jeszcze w tym tygodniu, chociaż jak u lekarza się okaże, że wszystko dobrze i nie ma żadnych oznak, żebym miała urodzić przed terminem, to pewnie znów to odłożę![]()