Pełna nadzieji
Fanka BB :)
To ja teraz do kolejnego labolatorum dzwoniłam i ponownie usłyszałam że termin 2 tygodnie na wyniki. [emoji2962]robiłam w zalanie i wydaje mi się, ze nie czekałam dłużej niż 2dni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja teraz do kolejnego labolatorum dzwoniłam i ponownie usłyszałam że termin 2 tygodnie na wyniki. [emoji2962]robiłam w zalanie i wydaje mi się, ze nie czekałam dłużej niż 2dni.
W mojej klinice też krew do testu pappa jest pobierana w dzień usg. Dopiero po 2 tygodniach mam konsultacje z wynikami.To ja teraz do kolejnego labolatorum dzwoniłam i ponownie usłyszałam że termin 2 tygodnie na wyniki. [emoji2962]
Strasznie dziwne, bo moj lekarz gin mówił żebym zrobiła badania krwi w jego klinice dzien lub dwa przed usg. Spróbuj w tym Alabie. Robiłam tam i na pewno tyle nie czekałam.To ja teraz do kolejnego labolatorum dzwoniłam i ponownie usłyszałam że termin 2 tygodnie na wyniki. [emoji2962]
Ja robiłam najpierw usg a później wyniki krwi. Położna po prostu spisała jakieś dane z wyniku usg do badania krwi i dostałam na podstawie tego całościowy wynik.To ja teraz do kolejnego labolatorum dzwoniłam i ponownie usłyszałam że termin 2 tygodnie na wyniki. [emoji2962]
Dzwoniłam i 10 dni, pytałam czy jest szansa wcześniej na wynik to z racji tego że wyniki wysyłane są do Warszawy to trzeba się nastawić na te 10 dni. Swoją drogą są najdrożsi - 218 złStrasznie dziwne, bo moj lekarz gin mówił żebym zrobiła badania krwi w jego klinice dzien lub dwa przed usg. Spróbuj w tym Alabie. Robiłam tam i na pewno tyle nie czekałam.
Jeśli masz w pobliżu Drogerie Polskie to proponuję tam zajrzeć oni mają spory wybór babuszki agafiiChodzi o mydło cedrowe babuszki agafi? Czasami można dostać coś z tej firmy w naturze. A tak to tylko online. W aptekach wątpię. Albo jakieś sklepy z naturalnymi kosmetykami.
Test pappa nazywa się inaczej testem podwójnym. A o potrójnym to nie słyszałam![]()