reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Gorące buziaki dla Amelki z okazji jej ostatnich miniurodzinek:-)

Dolaczamy sie :-) Moc usciskow :-)

A wstaje sama z podłogi? Czy musi się czegoś złapać?

No co ty musi sie jeszcze zlapac ;-)

Wspolczuje bolu glowy wszystkim, mnie dzis na szczescie nie boli. Fredzik znam ten bol z lataniem w glowie wszystkiego - okropnosc :baffled:

Ja zadzwonilam do kolesia od osrodka wczasowego i nie uda sie zrobic rezerwacji na tyle dni ile chcielismy (bo konczyloby sie w srodku tygodnia a on chce tylko od weekendu do weekendu), wiec nam sie pobyt lekko skroci i wracac bedziemy 10 sierpnia. Juz zrobilam przedplate i czekam na potwierdzenie od faceta, ze dotarla kasa i wszystko ok :-)

reklama
Aha i mialam jeszcze napisac, ze niebawem mamy w planach przeniesienie corci do jej pokoju, juz sie boje co to bedzie. Obawiam sie, ze bedzie ciezko...bo ona bardzo przyzwyczajona jest do miejsca, w ktorym spi i nigdzie indziej nie chce spac. Ale musze byc dobrej mysli.

Chyba zaplanuje przeprowadzke na weekend zeby w razie czego w dzien moc troche odespac nieprzespana noc :-D

Aha i mialam jeszcze napisac, ze niebawem mamy w planach przeniesienie corci do jej pokoju, juz sie boje co to bedzie. Obawiam sie, ze bedzie ciezko...bo ona bardzo przyzwyczajona jest do miejsca, w ktorym spi i nigdzie indziej nie chce spac. Ale musze byc dobrej mysli.

Chyba zaplanuje przeprowadzke na weekend zeby w razie czego w dzien moc troche odespac nieprzespana noc :-D

U nas było odwrotnie, to ja się wyniosłam z pokoju małego i musiałam się przyzwyczaic do nowego miejsca:-D:-):-D

U mnie przenosiny poszły w miarę sprawnie. Pierwszego i drugiego dnia troche marudziła a trzeciego już ładnie usnęła :tak:

Buziaczki dla Amelki

A ja nie wiem co mam zrobić, bo ciągle się zastanawiam gdzie będzie spało drugie maleństwo. Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby spało w salonie... Ani gości zaprosić, ani filmu obejrzeć... Więc chyba na razie nie zwolnię młodemu pokoju.

my już po spacerku:tak: byłyśmy w parku:tak: teraz czekam aż mała zaśnie i biorę się za mycie okien:baffled:

A wstaje sama z podłogi? Czy musi się czegoś złapać?
moja ciągle musi sie czego trzymać żeby wstać:baffled: bez trzymanki udało się może z 3 razy

ja już zapomniałam że córcia była z nami w sypialni:-D od czerwca jest na swoim;-)

Amelciu gorące buziolki!!!!!!!!!!!!!!

Wspolczuje bolu glowy wszystkim, mnie dzis na szczescie nie boli. Fredzik znam ten bol z lataniem w glowie wszystkiego - okropnosc :baffled:
Mnie nie bolała, ale właśnie zaczyna :baffled:. Mam straszny zapier... dzisiaj. Ale może dzięki temu jeszcze nie zasnęłam :-p.

Z tym wstawaniem zapytałam, bo któraś z was pisała, że chodzenie się liczy od momentu jak dziecko nie przechodzi w ogóle do raczkowana. A w sumie jak nie umie wstać samo, to musi sobie przecież doraczkować do czegoś żeby się złapać :tak:.

U mnie Karolek w ogóle nie utrzymuje sam równowagi. Jak się przestaje trzymać (co mu się zdarza ostatnio ;-)), to leci jak długi.

ja za to mialam dzisiaj nudy :baffled:
wiec zajelam sie rezerwacja wakacji i walka z jedna gosciowka na allegro...kwoka mnie wkurzyla porzadnie :angry: ale juz wszystko sie wyjasnilo :-) ale maile to my sobie dzisiaj popisalysmy :-p

reklama
Do góry