Slyszalam o tym !!!
ponoc dobrze dziala na „lysienie” plukanka z kropel zoladkowych: Link do: KROPLE ŻOŁĄDKOWE JAKO WCIERKA NA POROST WŁOSÓW I WZMOCNIENIE CEBULEK. HIT!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam słabe tylko dolne tylneBiedna. Ja to zawsze tez martwie sie o zęby. Mam bardzo słabejak gryze jablko to bardzo uważam
![]()
Ja liczyłam, że ucierpią tylko włosy, a nie zęby a zanosi się na jedno i drugieA co to bedzie po porodzie. Mi po 3 miesiącach zaczeły włosy lecieć garściamibalam się, ze lysa zostane
![]()
Ale, żeby wyleciała mi korona i to z dawno zatrutego zęba?Mi jakos w piatym miesiacu ulamal sie kawalek zeba jak jadlam jablkoI kolezanka miala ta sama sytuacje. Cóż, dzieci wysysaja z nas wszystkie dobroci
![]()
Nie nie spokojnie, jeszcze nie rodze;p bole się wyciszyły. W dzień sie teraz nic nie dzieje. Za to przez nocne niespanie boli mnie głowa, jestem mega zmeczona i mam dzis krwawienia z nosa. Dopiero przywieźliśmy z mężem fotel do karmienia i kończymy pokoik.Olga milczy może rodzi![]()
AaaaNie nie spokojnie, jeszcze nie rodze;p bole się wyciszyły. W dzień sie teraz nic nie dzieje. Za to przez nocne niespanie boli mnie głowa, jestem mega zmeczona i mam dzis krwawienia z nosa. Dopiero przywieźliśmy z mężem fotel do karmienia i kończymy pokoik.
Hej, rozumiemy ze po terminie? Który tydzien ?Cześć dziewczyny czy mozna dołączyć jestem na styczniowkach, ale wydaje mi sie, ze będę