reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A jak mnie lekarz przy przyjęciu na oddział badał to jak włożył i wyciągnął palce to wylało się jak z małego wiaderka na fotel, podłogę...
Nie pomylisz się [emoji38] ja leżałam i usłyszałam takie jakby ciche "pyk" w środku i zaraz takie coś ciepłego wylewające się ze mnie. Wstałam i aż mi się po nogach lało, od razu poczujesz że to nie mocz. Gdzieś na necie czytałam że wody mają przyjemny zapach, ale ja je powąchałam i wcale tak nie uważam [emoji28]

Dlugo tak masz ? Moze faktycznie ci się coś sączy? Skonsultuj z lekarzem moze. Lepiej sprawdzić niz nie. Ewentualnie dopytaj gdzies w aptece o te wkładki. Może ty je gdzieś znajdziesz i wtedy sprawdzisz
Z tydzień, półtora, ale nie codziennie raz na parę dni. Może i faktycznie tak jak @Tola90 pisze, że się poci w nocy. Też się pocę mocno.

reklama
Z tydzień, półtora, ale nie codziennie raz na parę dni. Może i faktycznie tak jak @Tola90 pisze, że się poci w nocy. Też się pocę mocno.
Ja w nocy tez się mocno poce. Szczególnie plecy i okolice pachwin... zaczęło się to właśnie w 9 miesiacu. Są dni ze potrafię się w nocy przebierać bo koszula mokra. Ale jakoś takich milych snów nie kojarzę;D a przydałoby się haha I coagle się utrzymuje suchy nos i krwawe strupy i pękanie naczynek. A dk tego teraz doszła zgaga i przez to suche bolące gardlo ;/ o "kapciu" w buzi juz nie wspomnę;D haha

Do góry