Ja mam dzisiaj godzinny spacer zaliczony! Jutro w dwie strony do dentystki pieszo, to z 40 minut spaceru mam zapewnioneRuch na koniec dobrze zrobi;p bo tak to się będziemy turlac do 42tc![]()
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Ja dziennie mam mokre [emoji23]zawsze cos tam poleci
Ja się zastanawiałam, czy mi się sączą, bo miałam wkładkę na noc, bo globulki mam i zmieniałam wkładkę i majtki były mokre [emoji57] i czasami właśnie, widzę przy zmianie wkładki, że delikatnie mokre są [emoji57]
Ja się boję jedynie, że mi odejdą pod prysznicem i nie ogarnę, że to jużEwaa jak to jest jak ci wody odchodza? Da się przegapić??

Mi już od dawna lekarka zdjęć maluszka nie robi, bo się nie mieści cały na USG, tylko wydruk z parametrami dostajęZdjecia mam ale rzeczywiscie juz mi one nic nie mowia. Nie - po prostu lekarka mi tlumaczy jak jest ulozony![]()
Ewq9
A jak mnie lekarz przy przyjęciu na oddział badał to jak włożył i wyciągnął palce to wylało się jak z małego wiaderka na fotel, podłogę...
Nie pomylisz się [emoji38] ja leżałam i usłyszałam takie jakby ciche "pyk" w środku i zaraz takie coś ciepłego wylewające się ze mnie. Wstałam i aż mi się po nogach lało, od razu poczujesz że to nie mocz. Gdzieś na necie czytałam że wody mają przyjemny zapach, ale ja je powąchałam i wcale tak nie uważam [emoji28]
marta18691
O jeju masakra
A jak mnie lekarz przy przyjęciu na oddział badał to jak włożył i wyciągnął palce to wylało się jak z małego wiaderka na fotel, podłogę...
Sylwia99
Z tydzień, półtora, ale nie codziennie raz na parę dni. Może i faktycznie tak jak @Tola90 pisze, że się poci w nocy. Też się pocę mocno.Dlugo tak masz ? Moze faktycznie ci się coś sączy? Skonsultuj z lekarzem moze. Lepiej sprawdzić niz nie. Ewentualnie dopytaj gdzies w aptece o te wkładki. Może ty je gdzieś znajdziesz i wtedy sprawdzisz
Sylwia99
Może jakieś sny mamy erotyczneJa dziennie mam mokre [emoji23]zawsze cos tam poleci

reklama
Ja w nocy tez się mocno poce. Szczególnie plecy i okolice pachwin... zaczęło się to właśnie w 9 miesiacu. Są dni ze potrafię się w nocy przebierać bo koszula mokra. Ale jakoś takich milych snów nie kojarzę;D a przydałoby się haha I coagle się utrzymuje suchy nos i krwawe strupy i pękanie naczynek. A dk tego teraz doszła zgaga i przez to suche bolące gardlo ;/ o "kapciu" w buzi juz nie wspomnę;D hahaZ tydzień, półtora, ale nie codziennie raz na parę dni. Może i faktycznie tak jak @Tola90 pisze, że się poci w nocy. Też się pocę mocno.