marta18691
Fanka BB :)
No moze tak wyjsc a nie musi[emoji23]
Olga a my ostatnie urodzimy [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Olga a my ostatnie urodzimy [emoji23]
A u nas 2 dni po terminie i cisza... [emoji45]
No i pięknie. To już masz poród za sobą. Maluszek zdrowy? Dobrze się już dziś czujesz? Chciałaś jednak w lutym urodzić, a tu taki ostatni moment stycznia?Dziewczyny jednak bylo mi dane zostac styczniowka[emoji38]
moje za to o 2 rozmiary wieksze i co noc praktycznie kropka mleka na koszulceNad tym samym od rana myślę. Moje piersi kompletnie nie wyglądają jakby miały zamiar produkować mleko :/
Ojej, to za chwilkę, ale fajnie!Nie 5luty ide[emoji23]
Ojej, to za chwilkę, ale fajnie!
moje za to o 2 rozmiary wieksze i co noc praktycznie kropka mleka na koszulce[emoji6]
A u Ciebie jak ? Cisza ? ;p Tak Cię lekarz straszył że szybko do nich wrócisz i jakoś się nie kroi nicOjej, to za chwilkę, ale fajnie!
No zobaczymy co Ci lekarz dzisiaj powieOlga a my ostatnie urodzimy![]()
Ja mam zaplanowane jeszcze wizyty na 04.02 i 11.02 (a termin porodu na 12.02). Najbardziej to bym chciała by na wizycie 11.02 okazało się, że poród się zacznie lada moment i by tak faktycznie byłoNo zobaczymy co Ci lekarz dzisiaj powieJa dziś stwierdziłam że pewnie jak na złość jeszcze dotrwam do tej wizyty 9 lutego
![]()