Gratulacje!O 14.07 przywitałam córeczkę na świecie ☺ waży 2760, ma 51 cm i dostała 10 punktów![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!O 14.07 przywitałam córeczkę na świecie ☺ waży 2760, ma 51 cm i dostała 10 punktów![]()
Ale ciepło opatulony[emoji173]51 cm i 2675gram szczescia[emoji173]Zobacz załącznik 1235143
Ale ciepło opatulony![]()
Wstalas??Nio[emoji173]
Oj jak ja bym chciała na takie trafić!!Wstalas??ja jeszcze do rana leze. Juz malo zostało
polozne super babki lataja przy nas jak przy królowych. Serio! As musze im kupic cos slodkiego bo mi glupio tak lezec
Wstalas??ja jeszcze do rana leze. Juz malo zostało [emoji23][emoji23][emoji23] polozne super babki lataja przy nas jak przy królowych. Serio! As musze im kupic cos slodkiego bo mi glupio tak lezec
Mnie podbrzusze boli ostatnio wieczorem czesto, jak na okres i nie wiem czy to coś się dzieje czy nieU mnie chyba seks coś podziałał, bo kilka godzin po zaczęło mnie boleć podbrzusze jak na okresmoże się w końcu ta szyjka skraca
obym tylko zasnęła, bo jutro muszę rano wstać i jadę na ostatnie badania kontrolne
![]()