reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Oj Madi wkońcu się znalazłaś.....;-);-);-)

Laseczki wszystkim życzę spokojnej nocki- dobranoc.

Ewcia a ty dziś szalej, mąż ostatnią noc jest w domu.;-);-);-)

reklama
Hej Beatko !!! Nadrabiam zaleglosci z zamknietego i jest ciezko ale tutaj to jest masakra. Za nic w swiecie tego nienadrobie:-(... Widze ze juz niedlugo Mezusia bedziesz miala przy sobie... Hehe... Wkoncu i Ty bedziesz sie podpierac na laseczce.... ;-)

Megi ja Cię podziwiam za to nadrabianie....hihihi.....;-)
No wkońcu kiedyś muszę dołączyć do grona staraczek. A dopiero w poniedziałek będe wiedzieć kiedy tak naprawde wróci mój S.

Witaj Medigirl- zastanawialm sie gdzie Ty sie podzialas, ale juz teraz ciesze sie ze jestes. zdaje sobie sprawe ze nie nadrobisz raczej wszystkich postow, bo my gadamy jak najete na tym forum, wiec troche sie nazbieralo....hihihi
jesli o mnie chodzi- to staranka nadal trwaja, i co miesiac ten sam scenariusz, ale teraz mamy nadzieje na fasolke, bo meza zolnierzyki odzyskaly wigor!!!:-);-)
A co u Ciebie kochana, jak sie czujesz, jak Twoje stranka........stesknilysmy sie za Toba, wiec napisz co i jak. papa

Dzien dobry wam..
Ja juz sama,maz pojechał do belgii do pracy,,wraca za 3 lub 4 tygodnie...

Ewcia mój mąż i ja uwielbiamy ciasta z kremem, im więcej kremu tym lepiej...... a torty to już raj dla takich smakoszy.....;-) S mówi że biszkopty, babki, drożdzówki to nie ciasta.....;-);-);-)
a moj właśnie te suchotki woli...

na ciasto możesz wpaść, ale jutro, bo zanim je upieke, to chyba północ wybije :no: dziecko moje jest dzisiaj tak zajmujące,że nóg już nie czuję, a do 20.00 jeszcze tyle czasu,że ..................................................................................:szok:

a ja dzisiaj tylko murzynka piekę :confused: a Twój mąż to ma gust ciatowy jak moja mama, kremy i tylko kremy, :tak: a ja tam lubie wszystko, z wyjątkiem placka ze śliwkami i rabarbarem :sorry2:
a Wy pieczecie jakieś słodkosci cotygodniowo, na każdą niedzielę ?????
dzisiaj an ciasto wpadam.....moj m uwielbia murzynka,,poprostu kocha...

Hej Dziewczynki!!! Tak wiem...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:... Dlugo mnie tutaj nie bylo....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:... Pseplasam...:zawstydzona/y:... Wybaczycie?? Chcialam nadrobic zaleglosci ale jest to niemozliwe do zrealizowania bo tyle tutaj napisalyscie ze chyab wiecznosc to zamalo zeby to nadrobic:-(... Mam mala prozbe...Glupio mi o to prosic ale.... Napiszecie mi Slonca pokrotce co tam u Was sie dzialo jak mnie tutaj nie bylo?? :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja caluje Was bardzo goraco i serdecznie i czekam na odpowiedz od Was Siostrzyczki;-)... I jak cos jestem gotowa poniesc kazda kare jaka mi wyznaczycie za tak dlugo nieobecnosc...:-(
hmm lanie wtyłek czy jak,,hehe
dobrze ze jestes bo martwiłtyśmy sie..

.
Ewcia a ty dziś szalej, mąż ostatnią noc jest w domu.;-);-);-)
no nacieszyłam sie nacieszyłam...:-):tak:

Megi ja Cię podziwiam za to nadrabianie....hihihi.....;-)
No wkońcu kiedyś muszę dołączyć do grona staraczek. A dopiero w poniedziałek będe wiedzieć kiedy tak naprawde wróci mój S.
Beatko ty cąly czas jesteś w staraczkach,,wiecc.....tylko teraz bedziesz z m..hihi

jarzebinko ja pieke czasami,,jak jest m zazwyczaj albo gosci mamy miec,,lub na swieta....bo w sumie to zawsze chcialam piec co niedziele jakies ciacho,ale my tego nie zjadamy i jka bede miala z 3 dzieci to wtedy moge co niedziele piecc:-D

reklama
Cześć laski

Ewcia ja też jak będe mieć wiecej dzieci, to wtedy mogę piec, bo dla 2 to się nie opłaca- lepiej kupić. Ale jak S wraca to piekę, czasami nawet w środku tygodnia......:-D:-D:-D

Altoids więc korzystaj z tych żołnierzyków, ile się tylko da........:-D:tak::-D

Madi teraz tylko nie giń nam........;-):-D;-)

A mnie dziś boli gardło.......:baffled::confused::baffled: ale jak wróci S, to już jestem umówiona na rehabilitacje.......hahaha....... :-D:tak::-D i pewnie pomoże.
A w Gdyni dziś wieje i to niezle......:baffled::confused::baffled: jak zwykle- sobota , niedziela a pogoda jest do bani, no nic takie życie.

Miłej niedzieli.:-D:tak::-D

Do góry