reklama
madigirl
Zadomowiona(y)
Hej Beatko !!! Nadrabiam zaleglosci z zamknietego i jest ciezko ale tutaj to jest masakra. Za nic w swiecie tego nienadrobie:-(... Widze ze juz niedlugo Mezusia bedziesz miala przy sobie... Hehe... Wkoncu i Ty bedziesz sie podpierac na laseczce.... ;-)
madigirl
Zadomowiona(y)
Uuuuu... To nie dobrze!!! Mam nadzieje ze to bedzie juz bardzo niedlugo... Zycze z calego serduszka szybkiego powrotu Twojego Mezusia!!!!!!
madigirl
Zadomowiona(y)
Beatko dopiero teraz zauwazylam ze dzieli nas tylko jeden dzien jesli chodzi o dzien rocznicy slubu.... Ja mam 28 a Ty 27 pazdziernika... Ale ja gapa jestem
....

altoids
Fanka BB :)
Witaj Medigirl- zastanawialm sie gdzie Ty sie podzialas, ale juz teraz ciesze sie ze jestes. zdaje sobie sprawe ze nie nadrobisz raczej wszystkich postow, bo my gadamy jak najete na tym forum, wiec troche sie nazbieralo....hihihi
jesli o mnie chodzi- to staranka nadal trwaja, i co miesiac ten sam scenariusz, ale teraz mamy nadzieje na fasolke, bo meza zolnierzyki odzyskaly wigor!!!:-);-)
A co u Ciebie kochana, jak sie czujesz, jak Twoje stranka........stesknilysmy sie za Toba, wiec napisz co i jak. papa
jesli o mnie chodzi- to staranka nadal trwaja, i co miesiac ten sam scenariusz, ale teraz mamy nadzieje na fasolke, bo meza zolnierzyki odzyskaly wigor!!!:-);-)
A co u Ciebie kochana, jak sie czujesz, jak Twoje stranka........stesknilysmy sie za Toba, wiec napisz co i jak. papa
E
Ewcia81
Gość
Dzien dobry wam..
Ja juz sama,maz pojechał do belgii do pracy,,wraca za 3 lub 4 tygodnie...
dobrze ze jestes bo martwiłtyśmy sie..

Ja juz sama,maz pojechał do belgii do pracy,,wraca za 3 lub 4 tygodnie...
a moj właśnie te suchotki woli...Ewcia mój mąż i ja uwielbiamy ciasta z kremem, im więcej kremu tym lepiej...... a torty to już raj dla takich smakoszy.....;-) S mówi że biszkopty, babki, drożdzówki to nie ciasta.....;-);-);-)
dzisiaj an ciasto wpadam.....moj m uwielbia murzynka,,poprostu kocha...na ciasto możesz wpaść, ale jutro, bo zanim je upieke, to chyba północ wybijedziecko moje jest dzisiaj tak zajmujące,że nóg już nie czuję, a do 20.00 jeszcze tyle czasu,że ..................................................................................
a ja dzisiaj tylko murzynka piekęa Twój mąż to ma gust ciatowy jak moja mama, kremy i tylko kremy,
a ja tam lubie wszystko, z wyjątkiem placka ze śliwkami i rabarbarem
a Wy pieczecie jakieś słodkosci cotygodniowo, na każdą niedzielę ?????
hmm lanie wtyłek czy jak,,heheHej Dziewczynki!!! Tak wiem...... Dlugo mnie tutaj nie bylo....
... Pseplasam...
... Wybaczycie?? Chcialam nadrobic zaleglosci ale jest to niemozliwe do zrealizowania bo tyle tutaj napisalyscie ze chyab wiecznosc to zamalo zeby to nadrobic:-(... Mam mala prozbe...Glupio mi o to prosic ale.... Napiszecie mi Slonca pokrotce co tam u Was sie dzialo jak mnie tutaj nie bylo??
Ja caluje Was bardzo goraco i serdecznie i czekam na odpowiedz od Was Siostrzyczki;-)... I jak cos jestem gotowa poniesc kazda kare jaka mi wyznaczycie za tak dlugo nieobecnosc...:-(
dobrze ze jestes bo martwiłtyśmy sie..
no nacieszyłam sie nacieszyłam...:-).
Ewcia a ty dziś szalej, mąż ostatnią noc jest w domu.;-);-);-)

Beatko ty cąly czas jesteś w staraczkach,,wiecc.....tylko teraz bedziesz z m..hihiMegi ja Cię podziwiam za to nadrabianie....hihihi.....;-)
No wkońcu kiedyś muszę dołączyć do grona staraczek. A dopiero w poniedziałek będe wiedzieć kiedy tak naprawde wróci mój S.
E
Ewcia81
Gość
jarzebinko ja pieke czasami,,jak jest m zazwyczaj albo gosci mamy miec,,lub na swieta....bo w sumie to zawsze chcialam piec co niedziele jakies ciacho,ale my tego nie zjadamy i jka bede miala z 3 dzieci to wtedy moge co niedziele piecc

reklama
Cześć laski
Ewcia ja też jak będe mieć wiecej dzieci, to wtedy mogę piec, bo dla 2 to się nie opłaca- lepiej kupić. Ale jak S wraca to piekę, czasami nawet w środku tygodnia......

Altoids więc korzystaj z tych żołnierzyków, ile się tylko da........

Madi teraz tylko nie giń nam........;-)
;-)
A mnie dziś boli gardło.......

ale jak wróci S, to już jestem umówiona na rehabilitacje.......hahaha....... 

i pewnie pomoże.
A w Gdyni dziś wieje i to niezle......

jak zwykle- sobota , niedziela a pogoda jest do bani, no nic takie życie.
Miłej niedzieli.

Ewcia ja też jak będe mieć wiecej dzieci, to wtedy mogę piec, bo dla 2 to się nie opłaca- lepiej kupić. Ale jak S wraca to piekę, czasami nawet w środku tygodnia......

Altoids więc korzystaj z tych żołnierzyków, ile się tylko da........

Madi teraz tylko nie giń nam........;-)

A mnie dziś boli gardło.......

A w Gdyni dziś wieje i to niezle......

Miłej niedzieli.