reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Krwawienie po łyżeczkowaniu

Wygląda na to, że moje krwawienie to zwyczajnie w świecie miesiączka.
19 dni po zabiegu wydawało się za szybko, ale jednak bo takiej ilości leków poronnych to możliwe :) ulżyło mi

reklama
Tak chyba jako jedyna chciała podać powod powstania ciąży bezzarodkowej, bo z kim nie rozmawiam to każdy mówi że nie ma reguły.
Pocieszenie jest takie, że prawdopodobieństwo drugiej takiej ciąży jest raczej zerowe
U mnie w 6tyg było bicie serduszka, a w 7 niestety już nie. Nie doszukuje się, bo w 10tyg było puste jajo

Dwa dni byłam w szpitalu, dziś wróciłam do pracy, żeby nie myśleć 😢 musi być dobrze ♥️

Cześć dziewczyny tak czytam wasze wypowiedzi i też miałam zabieg lyzeczkowania dzień przed sylwestrem w 10 tygodniu ciąża bliźniacza obumarła
Krawialam jakieś 2 tygodnie psychicznie całkiem dobrze ale co było dla mnie najgorsze to to że to moja druga ciąża a pierwsza elegancka nic się nie działo i to że w szpitalu zapytali czy chce dokonać pochówku na własną rękę. Też po malu będziemy zaczynac starania i mam nadzieję że już wiecej mnie to nie spotka. Pozdrawiam was ❤️

Będzie dobrze 🙏🏻😘 ja tez na to liczę, to była moja 1-wszą ciaza, trochę mam lek, ze znów będę musiała ten zabieg kiedyś przezywać. Teraz musi być dobrze ♥️🌸

Cześć dziewczyny tak czytam wasze wypowiedzi i też miałam zabieg lyzeczkowania dzień przed sylwestrem w 10 tygodniu ciąża bliźniacza obumarła
Krawialam jakieś 2 tygodnie psychicznie całkiem dobrze ale co było dla mnie najgorsze to to że to moja druga ciąża a pierwsza elegancka nic się nie działo i to że w szpitalu zapytali czy chce dokonać pochówku na własną rękę. Też po malu będziemy zaczynac starania i mam nadzieję że już wiecej mnie to nie spotka. Pozdrawiam was ❤️
Gabrysia a odczuwałas skurcze i bóle podbrzusza wieczorami? Ja mam tak do zabiegu, tylko wieczorami po 19-20h

reklama
Gabrysia a odczuwałas skurcze i bóle podbrzusza wieczorami? Ja mam tak do zabiegu, tylko wieczorami po 19-20h
Bóle brzucha miałam w sumie dwa dni po zabiegu ale to nie był tak silny ból żebym musiała brać tabletki. Najgorszy ból miałam jak podali tabletki poronne przed zabiegiem po samym zabiegu też trochę bolał później już sporadycznie.

Do góry