K
Katijah
Gość
Pod koniec kwietniaOdpukać bezproblemowo [emoji173] Za to z pełną paletą objawów [emoji2961] No ale nic nie poradzę. Czekam na lepsze czasy i cieszę się zdrową fasolką.
Kiedy zaczynasz starania?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pod koniec kwietniaOdpukać bezproblemowo [emoji173] Za to z pełną paletą objawów [emoji2961] No ale nic nie poradzę. Czekam na lepsze czasy i cieszę się zdrową fasolką.
Kiedy zaczynasz starania?
Pod koniec kwietnia [emoji8]już nie mogę się doczekać
Już nie muszę, wyniki dobre ale mój gin uparł się, że po trzech pełnych @ po poronieniu dostanę zielone światło.Będę bardzo trzymać kciuki. Organizm gotowy czy jakieś wyniki krwi musisz jeszcze podrasować? [emoji6]
Już nie muszę, wyniki dobre ale mój gin uparł się, że po trzech pełnych @ po poronieniu dostanę zielone światło.
Dzis do endo jadę popytam też jego co i jak
Ja musiałam posłuchać jego, bo już innej opcji na lekarza nie mamNo to super że już w blokach startowych stoisz [emoji6] Mi jeden lekarz kazał czekać 4 miesiące. Posłuchałam lekarki która mnie prowadzi teraz. Zaczęłam po drugiej @ starania i zaskoczyło. Trzymam kciuki.
Ja nie wiem, ale coś w tym jest. Ja 2 poprzednie ciążę kilka lat temu bez problemu donosiłam a przy tych wynikach teraz po poronieniu (trombofila wrodzona) mam ją od zawsze tylko nie zawsze się może uaktywnić.Dziewczyny rozmawiałam z ginem na temat badań po poronieniu i powiedział mi tak, że jest mały odsetek kobiet, którym wyszłyby wszystkie możliwe badania do zrobienia dobrze. Przeraził mnie tym trochę, bo powiedział że kobiety w zdrowych ciążach też mająvadanua nie teges i nawet o tym nie wiedzą...
Czy miałyście Wy lub znacie kobiety, które miały wszystkie badania w normie, czy zawsze coś wychodziło nie tak...
Według powiedzenia: nie ma ludzi zdrowych, są tylko niezdiagnozowaniDziewczyny rozmawiałam z ginem na temat badań po poronieniu i powiedział mi tak, że jest mały odsetek kobiet, którym wyszłyby wszystkie możliwe badania do zrobienia dobrze. Przeraził mnie tym trochę, bo powiedział że kobiety w zdrowych ciążach też mająvadanua nie teges i nawet o tym nie wiedzą...
Czy miałyście Wy lub znacie kobiety, które miały wszystkie badania w normie, czy zawsze coś wychodziło nie tak...
No właśnie @Katrinaka też nad tym teraz rozmyślam...Ja nie wiem, ale coś w tym jest. Ja 2 poprzednie ciążę kilka lat temu bez problemu donosiłam a przy tych wynikach teraz po poronieniu (trombofila wrodzona) mam ją od zawsze tylko nie zawsze się może uaktywnić.
Tylko mi ginekolog powiedział, że nawet te niezdiagnozowane kobiety rodzą zdrowe dzieciWedług powiedzenia: nie ma ludzi zdrowych, są tylko niezdiagnozowani![]()