reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

11 godzin sn i w drugiej fazie u malego pojawila sie trachykardia-tetno 200 i lekarz w mig zdecydowal, ze cc. Jeszcze znieczulenie nie dzialalo, jak zaczeli i tak sie zdenerwowalam, ze nie migli mi cisnienia uregulowac, litr jrwi stracilam i juz odplywalam, ale juz wszystko dobrze. Jednak wspomnienie dla mnie to trauma. Jestem wdzieczna lekarzom, ze z synkiem wszystko dobrze.
Oj biedna. Najwazniejsze, że wszystko dobrze z wami 😍😍

reklama
moja modyfikowane też ulewa jak coś ;) nie jakoś dużo, ale akurat z mlekiem z piersi jej sie nie zdarza. Pewnie cos jest na rzeczy z tym modyfikowanym ;) nachapie się go tyle z butli.. :D z piersi tak szybko nie wyciągnie :D
A mój właśnie ostatnio ulewa sporo partiami, ale łącznie z 1/3 tego co wypił, moje czasem też ulewa, ale faktycznie rzadziej i mniej no i tylko jak z butli dostaje odciągnięte, no ale z cyca to za dużo nie pociągnie, nie ma co ulać 😁

Dziewczyny ja zgłupieje. Siostra zapisała mi córę na 26 kwietnia na NFZ na usg bioderek, bo pani powiedziała, że dopiero się robi od 8 tygodnia, a w zaleceniu ze szpitala mam 4 tydz. Więc ja już 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Dziewczyny ja zgłupieje. Siostra zapisała mi córę na 26 kwietnia na NFZ na usg bioderek, bo pani powiedziała, że dopiero się robi od 8 tygodnia, a w zaleceniu ze szpitala mam 4 tydz. Więc ja już 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Niby sie robi kolo 6tego, ale nam polozna powiedziala tez ze lepiej troche pozniej po w 6tym czesto wynik badania nie jest pewien i wtedy trzeba powtarzac. 🤷‍♀️

Póki co i tak laktatora nie będę używać, bo mleka mało, to jak już coś jest, to daję cyca mimo bólu, bo mały strasznie się domaga i żal nie dać chociaż na chwilę jak jest niespokojny 🥺
Ostatnio oprócz Femal.tikera piję też MOM SOS na laktację i mam wrażenie, że mam więcej mleka. Ale może to tylko złudzenie/przypadek.
Ja już prawie 2 tygodnie w domu siedzę 🙁 raz, że ciężko mi się zmobilizować, a dwa nie wiem jak małego ubrać i czy da radę w ogóle jakoś bez tego kombinezonu, a trzy co już bym się chciała ogarnąć, to wciąż pada 😢 zwariować można...
Ja dzisiaj wyszłam z Małą na balkon 😂 A tak to siedzimy też i czekam z spacerem na męża - na razie wózek stoi w mieszkaniu, więc go z 4. piętra w połogu dźwigać nie będę.
Ja miałam zalecone między 6. a 8. tygodniem

Ostatnio oprócz Femal.tikera piję też MOM SOS na laktację i mam wrażenie, że mam więcej mleka. Ale może to tylko złudzenie/przypadek.

Ja dzisiaj wyszłam z Małą na balkon 😂 A tak to siedzimy też i czekam z spacerem na męża - na razie wózek stoi w mieszkaniu, więc go z 4. piętra w połogu dźwigać nie będę.

Ja miałam zalecone między 6. a 8. tygodniem
My ostatnio zerwalismy sie ze smyczy i zrobilismy 20min spacer 😁😁😁 dluzej sie balismy 🤣 malej to dobrze zrobilo, dostala pozniej cycusia i nawet w lozeczku zasnela co jej sie nie zdarza 😁

reklama
Do góry