Oj biedna. Najwazniejsze, że wszystko dobrze z wami11 godzin sn i w drugiej fazie u malego pojawila sie trachykardia-tetno 200 i lekarz w mig zdecydowal, ze cc. Jeszcze znieczulenie nie dzialalo, jak zaczeli i tak sie zdenerwowalam, ze nie migli mi cisnienia uregulowac, litr jrwi stracilam i juz odplywalam, ale juz wszystko dobrze. Jednak wspomnienie dla mnie to trauma. Jestem wdzieczna lekarzom, ze z synkiem wszystko dobrze.

i nie wiem już sama..
 i nie wiem już sama.. 

raz, że ciężko mi się zmobilizować, a dwa nie wiem jak małego ubrać i czy da radę w ogóle jakoś bez tego kombinezonu, a trzy co już bym się chciała ogarnąć, to wciąż pada
 raz, że ciężko mi się zmobilizować, a dwa nie wiem jak małego ubrać i czy da radę w ogóle jakoś bez tego kombinezonu, a trzy co już bym się chciała ogarnąć, to wciąż pada  zwariować można...
 zwariować można...
		 A tak to siedzimy też i czekam z spacerem na męża - na razie wózek stoi w mieszkaniu, więc go z 4. piętra w połogu dźwigać nie będę.
 A tak to siedzimy też i czekam z spacerem na męża - na razie wózek stoi w mieszkaniu, więc go z 4. piętra w połogu dźwigać nie będę.  malej to dobrze zrobilo, dostala pozniej cycusia i nawet w lozeczku  zasnela co jej sie nie zdarza
 malej to dobrze zrobilo, dostala pozniej cycusia i nawet w lozeczku  zasnela co jej sie nie zdarza