Oj biedna. Najwazniejsze, że wszystko dobrze z wami11 godzin sn i w drugiej fazie u malego pojawila sie trachykardia-tetno 200 i lekarz w mig zdecydowal, ze cc. Jeszcze znieczulenie nie dzialalo, jak zaczeli i tak sie zdenerwowalam, ze nie migli mi cisnienia uregulowac, litr jrwi stracilam i juz odplywalam, ale juz wszystko dobrze. Jednak wspomnienie dla mnie to trauma. Jestem wdzieczna lekarzom, ze z synkiem wszystko dobrze.
reklama
A mój właśnie ostatnio ulewa sporo partiami, ale łącznie z 1/3 tego co wypił, moje czasem też ulewa, ale faktycznie rzadziej i mniej no i tylko jak z butli dostaje odciągnięte, no ale z cyca to za dużo nie pociągnie, nie ma co ulaćmoja modyfikowane też ulewa jak cośnie jakoś dużo, ale akurat z mlekiem z piersi jej sie nie zdarza. Pewnie cos jest na rzeczy z tym modyfikowanym
nachapie się go tyle z butli..
z piersi tak szybko nie wyciągnie
![]()
kwiatek250
Fanka BB :)
Śliczna jestMoja młoda ćwiczy![]()
Niby sie robi kolo 6tego, ale nam polozna powiedziala tez ze lepiej troche pozniej po w 6tym czesto wynik badania nie jest pewien i wtedy trzeba powtarzac.Dziewczyny ja zgłupieje. Siostra zapisała mi córę na 26 kwietnia na NFZ na usg bioderek, bo pani powiedziała, że dopiero się robi od 8 tygodnia, a w zaleceniu ze szpitala mam 4 tydz. Więc ja już![]()
Ja w zaleceniu mam ze 4 tygodnie. A będzie miala na 8 tydzien bo dopiero termin byl.Dziewczyny ja zgłupieje. Siostra zapisała mi córę na 26 kwietnia na NFZ na usg bioderek, bo pani powiedziała, że dopiero się robi od 8 tygodnia, a w zaleceniu ze szpitala mam 4 tydz. Więc ja już![]()
Sylwia99
Moja będzie miała wtedy 10 tyg skończoneNiby sie robi kolo 6tego, ale nam polozna powiedziala tez ze lepiej troche pozniej po w 6tym czesto wynik badania nie jest pewien i wtedy trzeba powtarzac.![]()
KarolinaAnna.K
Ostatnio oprócz Femal.tikera piję też MOM SOS na laktację i mam wrażenie, że mam więcej mleka. Ale może to tylko złudzenie/przypadek.Póki co i tak laktatora nie będę używać, bo mleka mało, to jak już coś jest, to daję cyca mimo bólu, bo mały strasznie się domaga i żal nie dać chociaż na chwilę jak jest niespokojny![]()
Ja dzisiaj wyszłam z Małą na balkonJa już prawie 2 tygodnie w domu siedzęraz, że ciężko mi się zmobilizować, a dwa nie wiem jak małego ubrać i czy da radę w ogóle jakoś bez tego kombinezonu, a trzy co już bym się chciała ogarnąć, to wciąż pada
zwariować można...
Ja miałam zalecone między 6. a 8. tygodniemDziewczyny ja zgłupieje. Siostra zapisała mi córę na 26 kwietnia na NFZ na usg bioderek, bo pani powiedziała, że dopiero się robi od 8 tygodnia, a w zaleceniu ze szpitala mam 4 tydz. Więc ja już![]()
My ostatnio zerwalismy sie ze smyczy i zrobilismy 20min spacerOstatnio oprócz Femal.tikera piję też MOM SOS na laktację i mam wrażenie, że mam więcej mleka. Ale może to tylko złudzenie/przypadek.
Ja dzisiaj wyszłam z Małą na balkonA tak to siedzimy też i czekam z spacerem na męża - na razie wózek stoi w mieszkaniu, więc go z 4. piętra w połogu dźwigać nie będę.
Ja miałam zalecone między 6. a 8. tygodniem
reklama
Michalina_25
ja mam w zaleceniach do 6 tygodniaDziewczyny ja zgłupieje. Siostra zapisała mi córę na 26 kwietnia na NFZ na usg bioderek, bo pani powiedziała, że dopiero się robi od 8 tygodnia, a w zaleceniu ze szpitala mam 4 tydz. Więc ja już![]()