reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

O rety, naprawdę masz super chłopaka. Mój mąż nie wstaje do Małej, a cierpliwość do usypiania w cięższe dni kończy mu się około 2 w nocy - potem ucieka do innego pokoju spać. A jak wraca z pracy to wygląda jakby rok już nie spał 😂
Wiem, jeszcze się o mnie troszczy ♥️ całe szczęście, że ma taką cierpliwość, bo u mnie z tym słabo 🙁

reklama
Dzwonił do mnie sanepid. Przedluzyli corce kwarantanne do 25go. Prawie sie poplakalam. Nie wiem jak ona wytrzyma w domu tyle. Jestem zalamana. Mam dosc juz tego cholernego wirusa. Nie mozna normalnie żyć... Wyjsc do restauracji... Nic nie wolno. Siedziec w domu i patrzec w sciane.....
Ale, że jak przedłużyli? Mogą tak sobie przedłużyć? Z jakiego powodu? Ja na kwarantannie siedziałam 17 dni 😭 a teraz w sumie trochę też jak na kwarantannie, bo z domu nie wychodzę 😂

ciekawe czym sie kierują żeby przedłużyć... no dramat. Moi rodzice właśnie wychodzą z covida bo przechodzili, masakra, nawet nie możesz wyrzucić śmieci :D mama pod osłoną nocy wyrzucała uzbierane na balkonie :D:D:D
Ze śmieciami najgorzej, do mnie siostra przyjeżdżała co jakiś czas z zakupami to wyrzuciła przy okazji, a najlepsze, że ja zdrowa byłam a wyjść nie mogłam jeszcze dłużej niż chory chłopak 🤦‍♂️

Ale, że jak przedłużyli? Mogą tak sobie przedłużyć? Z jakiego powodu? Ja na kwarantannie siedziałam 17 dni 😭 a teraz w sumie trochę też jak na kwarantannie, bo z domu nie wychodzę 😂
Przedluzyli bo pierw bylo ze ostatni kontakt miala w piatek, a inne dziecko niby w poniedzialek bylo ostatni dzien. No trudno jakos damy rade. Bedzis siedziec i sprzatac balkon 😂😂😂

Ze śmieciami najgorzej, do mnie siostra przyjeżdżała co jakiś czas z zakupami to wyrzuciła przy okazji, a najlepsze, że ja zdrowa byłam a wyjść nie mogłam jeszcze dłużej niż chory chłopak 🤦‍♂️
A ja chcialam ci napisac, ze ty moze smitna jestss bo siedzisz w domu!! Ja dzisiaj siedząc w domu i czekajac na meza do 17 dostawalam depresji.. Jak wyszlam z młoda to wróciłyśmy o 18.30. Juz sie zimno strasznie zrobilo. Ja to nie moge zyc w zamknieciu. W wiezieniu to bym po tygodniu wisiala na sznurku 😂

A ja chcialam ci napisac, ze ty moze smitna jestss bo siedzisz w domu!! Ja dzisiaj siedząc w domu i czekajac na meza do 17 dostawalam depresji.. Jak wyszlam z młoda to wróciłyśmy o 18.30. Juz sie zimno strasznie zrobilo. Ja to nie moge zyc w zamknieciu. W wiezieniu to bym po tygodniu wisiala na sznurku 😂
Na pewno ma to jakiś wpływ, ale weź tu wyjdź z dzieckiem jak Ci pół dnia drze mordę o nic 🙄 Ty do niego z sercem, a on Cię pięścią w twarz i pazurami po cyckach 🤦‍♂️ to jak już zaśnie to trzeba coś zjeść, umyć się, pranie wstawić i... znowu się drze 😂 ale jutro już sobie obiecałam, że pójdę, wyprowadzę zwierza na spacer, może się uspokoi 😁

reklama
Jak mój siedzi cicho, to dzieciaki sąsiadów się nadzierają jakby je ktoś zarzynał albo na flecie gra jakiś dzieciak dzień w dzień do znudzenia wciąż to samo, zero spokoju 😔

Do góry