reklama
Mary2094
Fanka BB :)
w co ubieracie maleństwo na taką pogodę jak dzisiaj 20+?
Ja dziś miałam ubranego u młodej bodziaka, śpiocha (ale bez rękawków), czapka cienka i chuste p szyję, cieniutki kombinezon. I tylko takim kocykiem delikatnym ją nakryłam.
Nadja_n
Też mam guza czy obrzękJa musze iść do gina szybciej i do proktologa. Bo cały czas podczas załatwiania się krwawie i to nie są hemoroidy na 100%, i na pochwie mam jakiegoś guzatak więc jest wesoło

Nietrzymanie moczu było to spadek estrogenów, teraz już wróciło do normy, ale z załatwieniem się też problem, bol,bóle zoladka, jelit

Nadja_n
Ja, body z, długim, dresik, czapeczka lekka.w co ubieracie maleństwo na taką pogodę jak dzisiaj 20+?
Ja bodziak z długim, pół śpiochy, czapeczka, niedrapki i cały przykryty kocem MinkyJa, body z, długim, dresik, czapeczka lekka.
a na wózek gondolkę stosujecie to przykrycie od góry?
ja tak i zastanawiam się czy nie przegrzewam

Mary2094
Też mam guza czy obrzękja to szczerze mówić jeszcze kiepsko z kroczem. Chociaż i tak już lepiej niż było tak z 2-5dni po porodzie.
Nietrzymanie moczu było to spadek estrogenów, teraz już wróciło do normy, ale z załatwieniem się też problem, bol,bóle zoladka, jelit![]()
U mnie mija miesiąc i się nic nie poprawia. Więc czas isc do lekarza..
Mary2094
Ja bodziak z długim, pół śpiochy, czapeczka, niedrapki i cały przykryty kocem Minky
a na wózek gondolkę stosujecie to przykrycie od góry?
ja tak i zastanawiam się czy nie przegrzewam![]()
Nie przykrywaliśmy. Ale też mamy takie wrażenie że przegrzewamy. Człowiek nie wie jak ubierac
no właśnieNie przykrywaliśmy. Ale też mamy takie wrażenie że przegrzewamy. Człowiek nie wie jak ubierac

ilmenau
Ja musze iść do gina szybciej i do proktologa. Bo cały czas podczas załatwiania się krwawie i to nie są hemoroidy na 100%, i na pochwie mam jakiegoś guzatak więc jest wesoło
Idź na pewno, żeby cię obejrzał, ale ja po pierwszym porodzie też tak miałam i wszystko się wyciszyło po 2 miesiącach od porodu. Dostałam zalecenie, żeby nie jeść nabiału bo to podrażnia układ pokarmowy, a nawet jak nigdy nie miałaś alergii/nietolerancji to przy wahaniu hormonow może się pojawić. Potem wszystko samo się wchlonelo i nie było problemów.
reklama
Mary2094
Idź na pewno, żeby cię obejrzał, ale ja po pierwszym porodzie też tak miałam i wszystko się wyciszyło po 2 miesiącach od porodu. Dostałam zalecenie, żeby nie jeść nabiału bo to podrażnia układ pokarmowy, a nawet jak nigdy nie miałaś alergii/nietolerancji to przy wahaniu hormonow może się pojawić. Potem wszystko samo się wchlonelo i nie było problemów.
Dziękuję za radę. Ja lubię produkty mleczne, i może faktycznie tu jest problem. Mleka ostatnio nie pije bo młoda źle reagowała na to jak piłam i kawę robię sobie z sojowym. Ale dałaś mi nadzieję ze będzie normalnie jeszcze.