reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Mój śpi w cienkim rożku, ok. 22 stopni, ale i tak zazwyczaj się rozkopuje, często jak jest w samym body to też rozgrzany, ale jak nie ma temperatury, to chyba normalne, skoro maluchy miewają problemy z termoregulacją.
A byłaś już z malutkim na USG bioderek? Bo nam doktor powiedział że takie małe dzieci nie powinny być w rożku, żeby miały możliwość swobodnego zrobienia "żabki" nóżkami. Wtedy bioderka prawidłowo się rozwijają ☺

Hej dziewczyny. Jak możecie to podeślijcie zdjęcia czym nakrywacie maluchy do snu i w jakich temp. U mnie mala spala tylko pod kocem i ciagle zgrzana. Bez koca troche boje się ja kłaść bo jak to bez okrycia do snu. Szukałam jakis cienkich kolderek 100% bawełna ale jest tego tyle xe nie wiadomo co jest ok.
Ja na noc zakładam body na krótki rękaw, pajacyk i nagrywam cieniutkim kocykiem od pasa w dół. Nie wiem ile mamy stopni w domu, bo nie mam termometra

Dostała już któraś z Was okres? 🤔😬 u mnie jutro 2 miesiące po porodzie i całe szczęście nadal nie mam 😃 podobno przez caly okres karmienia piersią można nie mieć, więc chwilo trwaj! 😃

Ja na noc zakładam body na krótki rękaw, pajacyk i nagrywam cieniutkim kocykiem od pasa w dół. Nie wiem ile mamy stopni w domu, bo nie mam termometra
U nas to samo, body z krótkim i bawełniany pajac. I nakrywamy cienkim bawełnianym kocykiem. Termometra również nie mamy, ale lubimy wietrzyć, podejrzewam że w sypialni jest zwykle między 18 a 20 stopni, z rana może nieco cieplej zanim wywietrzymy.

reklama
Do góry