Tak, ja miałam. Praktycznie przez całą ciążę mi się to pojawiało, nawet teraz w 32tc. Z szyjka zawsze było wszystko ok, lekarz mówił że to więzadła dają o sobie znać.Dziewczyny czy macie/miałyście takie uczucie jakby rozpierania w pochwie i kłucie? Jestem 11+3 i właśnie mam takie dolegliwości i się zaczęłam martwić
reklama
Olga.K
Zaangażowana w BB
Mialam takie kłucia i uczucie rozpierania. A to w pochwie, a to obok krocza gdzieś... Lekarz mi mówił, że to macica się rozciąga i żeby się nie martwić. Teraz kłują mnie kopniaki chłopakówDziewczyny czy macie/miałyście takie uczucie jakby rozpierania w pochwie i kłucie? Jestem 11+3 i właśnie mam takie dolegliwości i się zaczęłam martwić
Martaem1983
Fanka BB :)
Okej super bo już się bałamMialam takie kłucia i uczucie rozpierania. A to w pochwie, a to obok krocza gdzieś... Lekarz mi mówił, że to macica się rozciąga i żeby się nie martwić. Teraz kłują mnie kopniaki chłopaków![]()

Ja dzisiaj zauważyłam ze wywaliło mi brzuch a to dopiero 11+3

A kopniaki bolą

Martaem1983
Super bo ja już się martwiłam, ale nie ukrywam , ze jest to cholera dość nieprzyjemneTak, ja miałam. Praktycznie przez całą ciążę mi się to pojawiało, nawet teraz w 32tc. Z szyjka zawsze było wszystko ok, lekarz mówił że to więzadła dają o sobie znać.

Ja też panikowalam, do tego okrutny ból krocza że chodziłam jak kaczkaSuper bo ja już się martwiłam, ale nie ukrywam , ze jest to cholera dość nieprzyjemnenajważniejsze jednak ze normalne
fajnie, ze już 32 tydz
![]()

Martaem1983
Jak tak dalej szybko będzie wszystko szło to ja chyba tez dołączę do rodziny kaczkowatychJa też panikowalam, do tego okrutny ból krocza że chodziłam jak kaczka![]()

Olga.K
Zaangażowana w BB
Mnie wywaliło już w 9tcOkej super bo już się bałamzauważyłam ze nasila się to podczas siedzenia na sofie wiec pewnie w kiepskiej pozycji
Ja dzisiaj zauważyłam ze wywaliło mi brzuch a to dopiero 11+3
A kopniaki bolą?
Olga.K
Zaangażowana w BB
a to mnie te bóle zazwyczaj w nocy łapały jak leżałam... Ale kaczką i tak jestem od około 25tcJa też panikowalam, do tego okrutny ból krocza że chodziłam jak kaczka![]()
Martaem1983
Ja po prenatalnych zamierzam kupić jakieś ciuchy, w sensie spodnie i rajstopy ciazowe, sukienki narazie mam typu basic wiec powinno na jakiś miesiąc starczyćMnie wywaliło już w 9tcszybko pobiegłam kupić spodnie ciążowe, bo zwykłe mi brzuch uciskały i czułam się niekomfortowo. A co do kopania, to zależy jak się u mnie ułożą
jeden mnie często kopie w pęcherz, szyjkę (która niedomaga) no i wtedy czasem boli trochę
![]()

Ja w 5 mcu to chyba będę ogromna

reklama
Martaem1983
A s ogóle to chciałam zapytać o jedna rzecz, bo ja np boje się kucać i schylać, czy prawidłowo?Mnie wywaliło już w 9tcszybko pobiegłam kupić spodnie ciążowe, bo zwykłe mi brzuch uciskały i czułam się niekomfortowo. A co do kopania, to zależy jak się u mnie ułożą
jeden mnie często kopie w pęcherz, szyjkę (która niedomaga) no i wtedy czasem boli trochę
![]()
Podziel się: