reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja teraz ważę 69 kg i marzy mi się zgubić 6 kg i wrócić do ślubnej wagi :D całe życie byłam chuda i nijak nie mogę się przyzwyczaić do wystającego brzucha 😔 w ciąży się czułam jak wieloryb, na koniec ważyłam 88 i nawet świadomość, że noszę w brzuchu dziecko nie pomagała, nie mogłam na siebie patrzeć w lustrze...

Ja teraz 73 ważę, żeby mieć 6 z przodu to bym była zadowolona 😂 Chociaż miałam wrażenie, że dużo lepiej się czuję i wyglądam a kiecka na chrzciny na mnie nie weszła😭 Ogólnie ja to mam duży biust i to zawsze jest tyle mnie problematyczne.
Jabtez mam ogromny biust, na tyle, że w normalnych sklepach nie ma dla.mnie rozmiaru 🤦
Mi się marzy 5tka z przodu haha.
78 kg 😥😥😥 kluska ze mnie. Ile chce zgubić? Mi 10 kg wystarczy bo w tej wadze wygladam okej. Ja za bardzo kocham slodycze 😂😂
Kto nie kocha 🤣🤣 chociaż ja bardziej preferuje chipsy i frytki.

Ja teraz ważę 69 kg i marzy mi się zgubić 6 kg i wrócić do ślubnej wagi :D całe życie byłam chuda i nijak nie mogę się przyzwyczaić do wystającego brzucha 😔 w ciąży się czułam jak wieloryb, na koniec ważyłam 88 i nawet świadomość, że noszę w brzuchu dziecko nie pomagała, nie mogłam na siebie patrzeć w lustrze...
Ja się zaczęłam zastanawiać, czy nie mam może rozejścia mięśnia prostego brzucha, bo dużo lepiej wyglądał po porodzie niż teraz, a waga ta sama🤷

Jabtez mam ogromny biust, na tyle, że w normalnych sklepach nie ma dla.mnie rozmiaru 🤦
Mi się marzy 5tka z przodu haha.

Kto nie kocha 🤣🤣 chociaż ja bardziej preferuje chipsy i frytki.
Uuu 5 z przodu to już poważne plany jak dla mnie😂 Ja staniki kupuje u braffierki zawsze, bo tak to bym chodziła jak łachudra😂 A też mój mąż schudł ponad 20 kg i waży tyle, co ja. Trochę kaszana🙈

Zycie na zdrowo jest okropne 😂😂😂czemu nie urodzilam się patyczkiem który może jesc wszystko. 😂😂 Smutne to
Takie posiłki są sztos, ja bym to jadła aż się uszy trzęsą tylko najlepiej jeszcze grzanka czosnkowa do tego 😍😍😍
ja chyba będę robić burgery z mielonym z indyka dzisiaj na szamkę🙈 ale przez to zdjęcie aż zachciało mi się takiej sałatki, więc już sama nie wiem 😂 najchętniej zjadłabym wszystko

Takie posiłki są sztos, ja bym to jadła aż się uszy trzęsą tylko najlepiej jeszcze grzanka czosnkowa do tego 😍😍😍
ja chyba będę robić burgery z mielonym z indyka dzisiaj na szamkę🙈 ale przez to zdjęcie aż zachciało mi się takiej sałatki, więc już sama nie wiem 😂 najchętniej zjadłabym wszystko
A jeszcze najlepiej jakby ktoś podstawił już gotowe 😂

Ja 79 przy 1.7 [emoji24][emoji24][emoji24] Mam plan zrzucić 10 kg do Chrzcin czyli 8 sierpnia. Zaczynam od jutra detoks od słodyczy.
Ja teraz 73 ważę, żeby mieć 6 z przodu to bym była zadowolona [emoji23] Chociaż miałam wrażenie, że dużo lepiej się czuję i wyglądam a kiecka na chrzciny na mnie nie weszła[emoji24] Ogólnie ja to mam duży biust i to zawsze jest tyle mnie problematyczne.

reklama
Do góry