reklama
Hej. Chciałam pytać o to samo - być może ten wątek był już poruszany na forum zamkniętym. Ja obecnie jestem w 25 tygodniu, na szczepienie zapisałam się dzisaj, wypada już w przyszył tygodniu. Cały czas mam mieszane myśli, ale to chyba dobra decyzja. A jakie są Wasze zdania?
Hej. Jestem w 24 tygodniu i na szczepienie też się zapisałam ale mi wypada na 27 tydzień. Ciągle bije się z myślami,, natomiast lekarz ginekolog nie pomógł w żaden sposób w pojęciu decyzji także liczę na jakieś opinie
Może któraś z Was jest już po szczepieniu?
To w sumie kiepsko :/ ja rozmawiałam jeszcze z położna to również zachęcała, mówiła, że nawet jeżeli przebieg covid jest łagodny to zdarza sie, że kobiety rodzą dzieci które otrzymują 4/5 pkt przy porodzie. Ale mimo to trochę się boje, jak zareaguje organizm, dziecko itd. Może zapytaj o opinie innego lekarza 
Pełna nadzieji
Fanka BB :)
Temat szczepień to temat rzeka [emoji846]
Są dziewczyny które się zaszczepiły, są takie które szczepić się nie będą.
Są dziewczyny które się zaszczepiły, są takie które szczepić się nie będą.
Sylwiaa89
Fanka BB :)
Dzień dobry 
Przez to mierzenie i kontrolę cukrów zaczęłam wcześniej wstawać i chociaż wieczorem padam na twarz to jest jakiś plus - mam dłuższy dzień
A jakby jakaś mamusia jechała dziś na zakupy to w C&A dziś jeszcze jest -25% na wszystko.zamowilam stamtąd rzeczy dla maluszka i były bardzo dobrej jakości więc może dziś coś upoluje. Dla siebie przeważnie też coś znajdę chociaż większość ubrań raczej dla starszych pań
szkoda , że to nie online ,ale cóż..
Pozdrawiam miłego dnia
Przez to mierzenie i kontrolę cukrów zaczęłam wcześniej wstawać i chociaż wieczorem padam na twarz to jest jakiś plus - mam dłuższy dzień
A jakby jakaś mamusia jechała dziś na zakupy to w C&A dziś jeszcze jest -25% na wszystko.zamowilam stamtąd rzeczy dla maluszka i były bardzo dobrej jakości więc może dziś coś upoluje. Dla siebie przeważnie też coś znajdę chociaż większość ubrań raczej dla starszych pań
Pozdrawiam miłego dnia
Mania76
Początkująca w BB
Tez nie wiem jaką podjąć decyzję, termin szczepienia mam na koniec maja, ale boję się czy z dzieckiem będzie ok, jak źle będę znosić stan po szczepieniu, dodatkowo mam żylaki i boję się że to też może mieć zły wpływ, bardzo trudno wybrać, lekarz mówi żeby się szczepić...Witam, Jestem w 24 tc. Powiedzcie co myślicie o szczepieniach na covid 19 u kobiet w ciąży? czy któraś się już zaszczepiła?
reklama
Mania76
Początkująca w BB
Ja też zaczęłam miesiąc temu przygodę z glukometrem, początki były trudne, ale z dnia na dzień jest lepiej, choć mam problem z cukrami po obiedzie...Dzień dobry
A jakby jakaś mamusia jechała dziś na zakupy to w C&A dziś jeszcze jest -25% na wszystko.zamowilam stamtąd rzeczy dla maluszka i były bardzo dobrej jakości więc może dziś coś upoluje. Dla siebie przeważnie też coś znajdę chociaż większość ubrań raczej dla starszych pańszkoda , że to nie online ,ale cóż..
Pozdrawiam miłego dnia![]()