reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
ciekawy artykuł dzięki. nadal jednak podkreśla że najlepsze twarda podłoga jak nie ma wyjścia to na trochę może być.
ks niestety znam takie mamy które wkładają na pół dnia a potem na fizjo z dzieckiem biegały....
mamafizjo też poleca np z tiny love które rozkładaja się nawet na płasko więc to nie jest tak że zabronione Ja poprostu narazie rezygnuje wolę chuste a napewno jak zacznie siadac to kupię ten z płozami 😂

Gdyby to było faktycznie, takie że się wynosi z domu, to byłabym zadowolona, ale pewnie młody będzie brał wzorce od ojca, mimo że ze mną będzie spędzał 90% czasu, bo zawsze łatwej się te źle wzorce przyswaja.
Mój facet zje wszystko, ja tak nie potrafię, nauczył mnie pić słodkie napoje, a wcześniej pilam tylko wodę ;/
A ja mojego nauczyłam wodę pić 😅

Dziewczyny, my już po chrzcinach :) Było bardzo fajnie. W kościele Idka bardzo grzeczna, w ogóle nie płakała :) W domu robiliśmy grilla, Idka pół przespała🙈 Mam takie pytanie, co byście kupiły za taką kasę extra? Coś co posłuży na lata :) Ja myślę o nosidełku, typu Tula (w sumie nie znam innych firm), jakiś bujak drewniany. W sumie sama nie wiem :)
My pieniądze, które Bartuś dostał na chrzciny przelaliśmy na jego lokatę. Zamiast prezentów na urodziny poprosiliśmy o przelewanie pieniążków na konto. Chrzestni i dziadkowie będą mieli z głowy wymyślanie co mu kupić i będzie dostawać tylko jeden prezent od nas. Wkurza mnie, że synek ma dopiero 3 miesiace a my już nie mamy gdzie podziać się z tym bajzlem, więc żeby jego zabawki się wszędzie nie walały podjęliśmy taką decyzję. Pieniążki dostanie jak skończy 18 lat :)

Wow ale extra 🤩 kurde to już trzeba mieć miejsce🙃
ja się zastanawiałam nad chicco baby hug 4 w1 służy aż do 3 lat ale gdzie ja te klamoty pomieszczę 😞🤔
Ja to już wiem, że nie kupię wielkiego fotelika do karmienia. Ależ on mnie irytował, mialam jakiś z chicco, taka podniecona go kupowałam. Klamot cholerny 😂 pozbyłam się go 😁 albo krzesełko z ikea (nie zaburzy mi wystoju i poczucia estetyki) 😂😂😂 albo krzesełko zapinane do krzesła zwykłego żeby jadla z nami przy stole

reklama
Hej dziewczyny - czy zdarza Wam sie jeszcze ze maluszek baaardzo placze i nie mozecie znalezc przyczyny? U nas dzisiaj wieczorem byla akcja, mimo ze od paru dni spokoj i sielanka w domu. I za cholere nie moglismy odgadnac w czym rzecz. Mloda jak ja przystawialam do cyca to plakala jeszcze bardziej, generalnie nic nie dzialalo, a placz jak po szczepieniu 😥 zastanawiam sie czy to normalne czy u nas cos jest nie tak. Mala padla dopiero podczas bujania na pilce, a i tak pewnie ze zmeczenia po tym plakaniu...

Do góry